Obavijesti

Show

Komentari 6

Bivši suprug koštao ju karijere: Zlostavljao me i psihički slomio

Bivši suprug koštao ju karijere: Zlostavljao me i psihički slomio
10

Mandy Moore nakon deset godina vratila se na glazbenu scenu, a sinoć je blistala na dodjeli nagrada Emmy. Otkrila je kako se na scenu vratila hrabrija nego ikad nakon što je je, kaže, dečko kontrolirao i zlostavljao

VIDEO

Američka pjevačica i glumica Mandy Moore (35) svoj posljednji singl 'I Could Break Your Heart Any Day of the Week' objavila je prije deset godina, a sada se ponovno odlučila vratiti na glazbenu scenu.

71st Primetime Emmy Awards - Arrivals – Los Angeles, California, U.S., September 22, 2019 - Mandy Moore.

Sinoć se pojavila pred kolegama i zablistala u haljini u kombinaciji ružičaste i crvene boje na 71. Emmyju, najvažnijoj nagradi kada je u pitanju televizijski sadržaj. No u gotovo identičnoj haljini pojavila se i glumica Susan Kelechi Watson (37). 

Moore je na crvenom tepihu pozirala u haljini Brandona Maxwella, a Susan u Badgley Mischka haljini. Obje kreacije imaju otvorena ramena i naglašeni rukavi ružičaste boje, a djevojke su bez problema uz smijeh i zajedno pozirale na crvenom tepihu. Moore je sad objasnila zašto se nakon toliko godina ipak odlučila na povratak na scenu. 

- Ideja vraćanja glazbi nakon toliko dugo vremena i osobna promjena neko su me vrijeme plašile, no tada sam shvatila da sam ja jedina osoba koja može poduzeti taj korak. Sve je moralo ponovno krenuti od mene same - izjavila je pjevačica koja je na ideju povratka glazbi došla nakon što ju bivši suprug Ryan Adams (44) psihički slomio.

- Bila je to nezdrava dinamika. Živjela sam za njega i nisam se osjećala svojom. Često mi se činilo kao da se utapam u tom odnosu koji je bio neodrživ. Bila sam usamljena i tužna - izjavila je intervjuu za The Rolling Stones početkom ove godine. Pritom je otkrila kako se cijelo vrijeme osjećala da se utapa te je bila izrazito usamljena i tužna.

Za Times je priznala kako ju je Ryan psihički zlostavljao te manipulirao njezinom karijerom i spoticao u suradnji s drugim glazbenicima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tried on some 90’s fancy lady vibes for last night’s @ralphlauren #nyfw show.

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm) on

- Njegovo kontrolirajuće ponašanje sprječavalo me da ostvarim neke kontakte u glazbenoj industriji - izjavila je. Mandy i Ryan bili su u braku sedam godina, od 2009. do 2016. godine, a ona je danas u sretnom braku s pjevačem Taylorom Goldsmithom (34), u kojem je pronašla veliku utjehu.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu