To je to što me zanima!

Bivši zaposlenik tužio Kanyea Westa: 'Učenicima je htio brijati glave, bilo je seksualnih ispada'

Trevor Phillips tužio je Kanyea Westa zbog 'teške diskriminacije i uznemiravanja' u privatnoj školi glazbenika
Vidi originalni članak

Američkog repera Kanyea Westa (46) tužio je bivši zaposlenik Trevor Phillips zbog 'teške diskriminacije, uznemiravanja i odmazde' dok je radio za njega, piše Page Six. U sudskim papirima pisao je i o problematičnim situacijama koje su se događale u Kanyeovoj privatnoj školi. 

ZBOG NJENOG ODIJEVANJA Bijesan otac Biance Censori želi pričati s Kanyeom: 'Ona se boji, to sigurno neće biti lijep prizor'

Reper je navodno učenicima 'htio obrijati glave' te namjeravao staviti zatvor unutar prostorija škole. Prisjetimo se, škola je od 2022. zatvorena zbog optužbi za antisemitizam. 

U svojoj optužnici također je spomenuo Kanyeove antisemitske ispade iz 2022., kada je na večeri u Malibuu navodno nazvao Hitlera inovatorom te negirao holokaust. 

- Ono što je trebao biti sastanak s njegovim šefom o akademiji Donda, njenom nastavnom planu i programu i hortikulturi, završilo je kao antisemitski i netrpeljivi sastanak, a bilo je i seksualnog uznemiravanja - stoji u tužbi. 

SUPRUGA KANYEA WESTA Priča iza Biance Censori: Zašto ugledna arhitektica ne priča i zašto u javnost izlazi gola?

Phillips je naveo i da je govorio protiv LGBTQ+ populacije. Kanye ga je otpustio u svibnju prošle godine, a Phillips traži 35.000 dolara odštete. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare