To je to što me zanima!

Bivši suprug Frances Bean od nje traži golemu alimentaciju

Isaiah tvrdi da mu je Frances Bean Cobain obećala plačati školarinu na prviatnom fakultetu, režije i potrepštine za njegovo dijete iz prijašnje veze
Vidi originalni članak

Kći slavnog Kurta Cobaina se razvodi, a njezin suprug, roker Isaiah Silva (31), od nje traži alimentaciju od 165.000 kuna mjesečno. Frances Bean Cobain (24) i Isaiah u braku su bili manje od dvije godine.

Silva je u zahtjevu naveo da mu je Frances prije obećala podmirivati troškove njegovog obrazovanja, režije te potrepštine za njegovo dijete iz prijašnje veze. Optužio je Cobainovu kći da je odjednom promijenila mišljenje, stoga taj iznos traži sudskim putem. Također smatra da mu je Frances dužna 'vratiti' sav novac kojeg je zaradila dok su bili u braku. 

Ostavština njenog oca Kurta procijenjena je na više od tri milijarde kuna.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 27.08.2016.

    sto su zajednicki stekli bilo u bracnoj ili izvanbracnoj vezi treba podijeliti,a ovako govnaru ne dati nista - ona ako je zavoljela dijete koje je on vec imao moze financijski pomagati dijete ali da on nema pristup novcu - da sam ona tako bih uradila - nadam se da je zenska pametna te da ce ga momacki "odjebaus"

  • vrh 26.08.2016.

    to nije muškarac

  • bellaR 26.08.2016.

    a,onda svi kolutaju ocima kad neko bogat potpisuje predbracni ugovor,kako to nije prava ljubav. danas prvo moras zastiti sebe ,jer su takva vremena.i mi obicni ljudi i ovi koji imaju sve, nema razlike .

Komentiraj...
Vidi sve komentare