To je to što me zanima!

Bizarnosti u filmovima: 'Kako nitko nije osjetio smrad leša?'

U mnogim filmovima postoje nejasnoće i bizarnosti koje su gledatelji primijetili, poput toga da je Johnny u 'Prljavom plesu' imao intimne odnose s Baby koja je bila maloljetna...
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama o mnogočemu se raspravlja, a jedan korisnik Twittera otvorio je temu o bizarnim događajima u filmovima koji su gledateljima zasmetali. Stotine ljudi su mu komentirale što nije u redu u filmovima koji su svjetski popularni. 

Vikend kod Bernija

Gledateljima nije jasno kako nitko nije cijeli vikend osjetio smrad leša. 

Prljavi ples

Johnny (Patrick Swayze) imao je intimne odnose s Baby (Jennifer Grey) unatoč tomu što je ona bila maloljetna. Baby u filmu ima 17 godina. 

Vrag nosi Pradu

Neki gledatelji zamjerili su Andyjinom dečku Nate što on ima problema s time da njegova djevojka ostaje duže na poslu, a on kao kuhar isto to radi.

Ljepotica i zvijer

Ljepotica Bellina jedina čita knjige u selu, a knjižara i dalje opstaje iako ona nikad nije plaćala za knjige.

Zamka za roditelje 

U romantičnoj komediji, u kojoj glavnu ulogu ima Lindsay Lohan (), roditelji su razdvojili sestre blizanke i smatrali to potpuno normalnim. Čak deset godina roditelji su bili rastavljeni i nisu vidjeli svoje drugo dijete. 

Kralj lavova

U jednom od najdirljivijih animiranih filmova Simba i Nale imali su ljubavnu scenu, a neki gledatelji su zaključili da se radi o incestu. 

- U Mufasinom čoporu nema drugih lavova, što znači da se ova seksi scena odvija između brata i sestre - kaže korisnik Twittera. 

High School Musical

Fanovi su primijetili da Ryan i Sharpay često dobivaju glavne uloge, iako su brat i sestra, a većinom se radi o romantičnim pričama. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Ana578 16.07.2019.

    Kako baš u svakoj napetoj sceni horora, nestane struje!!!

  • KikiDee 06.07.2019.

    Zašto bi fail bio to što je on spavao s maloljetnicom??? Kao, klinke od 17 to ne rade, čekaju punoljetnost ili još bolje, žive u prebračnoj čistoći. Hahahahaha

  • area 62 06.07.2019.

    "Weekend at Bernie's" ili u prijevodu "Mrtav ladan" 😎😀😂.

Komentiraj...
Vidi sve komentare