To je to što me zanima!

Blac Chyna potukla se s novim dečkom, intervenirala i policija

Nastaloj svađi morala je reagirati policija, a pozvana je i hitna pomoć. Svjedoci su za medije potvrdili da su Chyna i Kid bili pijani, ali na kraju ipak nitko nije završio u pritvoru...
Vidi originalni članak

Starleta i reperica Blac Chyna (30) ponovno se našla u središtu skandala. Nakon što je prije dva tjedna prijavljena kako pijana pazi na kćer, još je jednom napravila incident. Kako prenosi britanski Mirror, reperica se na ljetovanju posvađala, a zatim navodno i potukla, s novim dečkom Kidom Buuom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Situacija u hotelskoj sobi bila je toliko ozbiljna da je nastaloj svađi morala intervenirati policija, a pozvana je i hitna pomoć. Svjedoci su za medije kasnije potvrdili da su Chyna i Kid oboje bili pijani, ali na kraju ipak nitko nije završio na policiji.

Nije bilo ni ozbiljnijih ozljeda.

Prije tjedan dana reperici je na vrata došla policija zbog prijave da je bivša djevojka Roba Kardashiana (31), pijana čuvala njihovu kćer Dream (2).

- Chyna je u jako lošem stanju. Ne može se kako treba brinuti za kćer - rekao je anonimni pozivatelj, a policiji nije trebalo dugo da odu pogledati o čemu se radi. 

ANONIMNA DOJAVA Došla joj policija na vrata: Blac Chyna pijana čuvala kćerkicu?

Službenici postaje u Los Angelesu otišli su k njoj kako bi se osobno uvjerili u kakvom je reperica stanju. Primijetili su da je sve u redu i kako se Chyna sasvim dobro brine za Dream. S njima je u kući bila i dadilja. 

VIDI OVO! Ovo je frizura koja će Vas natjerati da se ošišate, a jedan je od najvećih trendova 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 29.01.2019.

    nikad čuo za ovu

  • 29.01.2019.

    Kao poplava da ih je izbacila.

  • serpentine 29.01.2019.

    otkad je ova reperica?da li nisam u toku ili su ovim novinarima svi crnci reperi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare