To je to što me zanima!

Blake otkrila tajnu mršavljenja: Svoju djecu koristim kao utege

Budim se oko pet ujutro, ali samo zato što imam određene obveze koje uključuju moje kćeri. Doručkujem s njima, družim se s njima i vježbam s njima, ispričala je Blake
Vidi originalni članak

Američka glumica Blake Lively (32) i njezin suprug, glumac Ryan Reynolds (43) početkom listopada postali su roditelji trećeg djeteta. Iako još uvijek nisu otkrili ime, zvijezda serije 'Tračerica' je u intervjuu za Vanity Fair ispričala kako je nakon zadnje trudnoće uspjela izgubiti kilograme. 

- Budim se oko pet ujutro, ali samo zato što imam određene obveze koje uključuju moje kćeri. Doručkujem s njima, družim se s njima i vježbam s njima. Ne želim se buditi ranije, nisam Dwayne The Rock Johnson, ja ipak moram spavati - izjavila je Blake te dodala kako su njezina djeca kao prsluci s opterećenjem jer cijelo vrijeme vise na njoj. 

ZBOG ULOGE U FILMU Blake šokirala fanove: Dugačku plavu kosu skratila do uha...

- Ustanem i vježbam sa svojim djevojčicama. Koristim ih kao utege. Umjesto da nosim prsluk s utezima, nosim svoju djecu - komentirala je američka glumica koja trenutno radi na filmu 'The Rhythm Section'. Objasnila je kako kćeri, James (4) i Inez (2) ne koristi za izvođenje opasnih vježbi. 

- Dodatno me motivira kad su one sa mnom, htjela ja to ili ne - objasnila je Blake te dodala kako peteročlana obitelj najviše muke muči sa spavanjem. 

VESELI SE SA SUPRUGOM RYANOM Blake skrivala trudnoću: Rodila je u tajnosti prije dva mjeseca

- Moja djeca zaista nikada ne spavaju. Moramo nešto smisliti. Imali su krevetić koji je bio poput mini igraonice u koji bih se zavukla i pjevala im sve dok ne učvrste san. Na kraju uvijek i ja zaspim - zaključila je Blake. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • naranča 10.02.2020.

    Jako simpatična i jednostavna cura bez obzira na sve sto je postigla. Bravo. Vrijedno divljenja

  • jelena13 09.02.2020.

    Predivna je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare