Obavijesti

Show

Komentari 1

Blake skrivala trudnoću: Rodila je u tajnosti prije dva mjeseca

Blake skrivala trudnoću: Rodila je u tajnosti prije dva mjeseca
9

Supružnici su sredinom travnja bili u Rovinju, gdje je Ryan snimao scene za film 'Hitman's Wife Bodyguard'. Tada nitko nije primijetio da je Blake trudna jer je nosila 'širu' odjeću. Od tada se o njenoj trudnoći nije čulo

Kanadski glumac Ryan Reynolds (42) i glumica Blake Lively (32) dobili su prinovu u obitelji prije dva mjeseca, a do sada su sve držali u tajnosti, prenosi Daily Mail. Spol djeteta nije poznat, a Blake je vijest o trudnoći prekinula još u svibnju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Supružnici su sredinom travnja bili u Rovinju, gdje je Ryan snimao scene za film 'Hitman's Wife Bodyguard'. S obzirom da je glumac oduševljen gradom, iskoristili su priliku i snimili reklamu za njegov džin Aviation. Tada nitko nije primijetio da je Blake trudna jer je nosila 'širu' odjeću. Od tada nije bilo daljnjih vijesti o njezinoj trudnoći. Par je ovih dana bio u slavljeničkom raspoloženju, a Ryan je na svom profilu objavio Instagram Story, kada su zajedno bili na večeri.

Glumica je prije nekoliko godina za magazin Allure govorila o roditeljstvu. Rekla je kako želi imati veliku obitelj te kada bi mogla, imala bi tridesetoro djece.

- Moj suprug imao je dobar, normalan odgoj i želimo da naša djeca imaju isti život kao što smo mi imali. Nikad ih ne bismo uskratili za nešto, to bi doista bilo sebično - rekla je tada glumica. Glumačkom paru ovo je treće dijete.

Ryan Reynolds Honored with a Star on the Hollywood Walk of Fa

Javnost pamti Blake po ulozi u seriji za mlade 'Gossip girl'. Glumica i Ryan upoznali su se 2010. snimajući zajedno film 'Green Lantern'. On je tada bio u braku sa Scarlett Johansson, a Blake je bila u vezi s kolegom iz serije 'Gossip girl' Pennom Badgleyjem. Tada još nisu ni slutili kako će se jednog dana zaljubiti jedno u drugo. 

Nakon otprilike godinu dana oboje su već prekinuli sa svojim partnerima i nenadano našli se na istoj večeri na 'double dateu'. Iako je svatko od njih izašao te večeri s drugim, ubrzo je bilo svima jasno kako su se probudili osjećaji.

- Ona je bila na spoju s drugim muškarcem, a ja s drugom ženom. To je vjerojatno bio najčudniji 'date' ikad, jer između nas su frcale iskre kao da je vatromet - ispričao je Ryan za tjednik Sirius XM.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa ...