Show

Komentari 8

Blake šokirala fanove: Dugačku plavu kosu skratila do uha...

Blake šokirala fanove: Dugačku plavu kosu skratila do uha...

Slavna glumica koja se proslavila ulogom Serene u seriji 'Tračerice' za potrebe novog filma ošišala se na kratko te s obožavateljima na društvenim mrežama podijelila fotografiju novog izgleda

Američka glumica Blake Lively (32) nedavno je šokirala obožavatelje na društvenim mrežama kad je podijelila fotografiju svoje nove frizure. Blake kojoj je inače zaštitni znak duga plava kosa, zbog uloge u novom filmu 'The Rhythm Section', morala je napraviti drastičnu promjenu i skratiti kosu. 

Tako se na društvenim mrežama pohvalila bob frizurom, a obožavatelji se i dalje nadaju kako je samo riječ o periki. 

Inače, u novom filmu Blake glumi Stephanie Patrick, ženu koja se želi osvetiti onima koji su orkestrirali avionsku nesreću u kojoj je poginula njezina obitelj. U filmu još glume Jude Law i Max Casella, a ovo je prvi put da se vratila na velika platna nakon što je rodila treće dijete u kolovozu. 

Blake Lively and Ryan Reynolds at POKÉMON DETECTIVE PIKACHU premiere

- Volim Britansku Kolumbiju. Volio bih da moje kćeri odrastu na istom igralištu u prirodi kao i ja. Kandidat kojeg odaberete sada vodit će politiku o klimatskim promjenama naredne četiri godine. Ponosan sam na progres koji smo napravili u posljednje četiri godine - napisao je glumac - napisao je Ryan na svojem Instagram profilu.  

Par je trudnoću čuvao od očiju javnosti, a u listopadu su pokazali prvu fotografiju kćeri. Par od ranije ima dvije kćeri, James (4) i Inez (2). 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci