To je to što me zanima!

'Blanka' iz Larinog izbora: Čini mi se da je jedan brak dovoljan

Glumica Bruna Bebić Tudor za Story je otkrila da trenutačno nije zaljubljena. Kaže da joj je jedan brak dovoljan jer misli da se danas može lijepo živjeti i bez toga
Vidi originalni članak

Splitska glumica, koju u seriji 'Larin izbor' trenutačno gledamo u ulozi Blanke, prije pet godina rastala se od supruga Marina nakon 18 godina braka. Branka Bebić Tudor (48) u intervjuu za Story otkrila je da je s bivšim suprugom, s kojim ima kćer Lukerciju (20) i sina Dominika (12), ostala u prijateljskim odnosima. Prvenstveno zbog djece se često vide i čuju i glumica kaže da u nekim stvarima još mogu funkcionirati kao obitelj. Dodala je da je nakon rastave odlučila ostaviti suprugovo prezime zbog toga jer se i njezina djeca tako prezivaju.

Trenutačno nije zaljubljena, a muškarac je može privući avanturizmom, inteligencijom, samopouzdanjem, duhovitošću, opuštenošću, nježnošću, a unatoč nabrojanim osobinama misli da bi bilo lijepo družiti se s nekim tko želi uživati u životu i više se ne mora dokazivati. Glumica kaže da joj je jedan brak dovoljan jer se danas može lijepo živjeti i bez toga. Osvrnula se i na moto Larina izbora koji glasi 'prava ljubav može čekati'. Zaključila je da ljubav ne treba čekati nego živjeti i dodala da pokušava prije svega potražiti ljubav u sebi, otkriti što je ona za nju i kako može voljeti sebe i druge.

>>> Cijeli intervju pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NinaBonita007 08.12.2011.

    Svatko život doživljava na svoj način i to treba poštovati. Netko si je na grbaču natovario breme i jedva dahće pod teretom silnih obaveza, a nekome je život zaista čista uživancija. Lijepo je samo to što današnje vrijeme svakome dozvoljava da odluči što želi, kako želi i s kime to želi.

  • mazaluna 07.12.2011.

    Baš gledam slike i nije mi jasno zašto u toj seriji svi izgledaju kaj da su došli iz 1930 godine.Očajne frizure ,očajna garderoba(ona konoba namještaj i junakinja Vera očaj živi izgleda ko ukrajinka Timošenko.Blanka bi treba izgledati prirodno kao i ostali,ajde Jelo Februarko učini nešto.

  • vidovnjak 07.12.2011.

    svaka ti čast,velika glumica i velika žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare