To je to što me zanima!

Blanka Vlašić pokazala kako joj je otac pokušao učvrstiti haljinu

Joško je uzeo dasku i njome pokušao učvrstiti naramenicu, no to baš i nije ispalo onako kako je planirao. Unatoč tome, uspio je Blanku dobro nasmijati i zabaviti
Vidi originalni članak

Bivša atletičarka Blanka Vlašić (38) objavila je video u kojem je pokazala kako joj je otac Joško Vlašić (65) pokušao učvrstiti naramenicu na haljini koja je pukla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tata mi je popravio haljinu -  napisala je Vlašić preko snimke.

Joško je uzeo dasku i njome pokušao učvrstiti naramenicu, no to baš i nije ispalo onako kako je planirao. Unatoč tome, uspio je Blanku dobro nasmijati i zabaviti.

Vlašić se u svibnju udala za belgijskog novinara Rubena Van Guchta (35) i od tada žive na relaciji Belgija – Hrvatska, a sudeći po objavama ljeto provodi u Dalmaciji.

Nakon vjenčanja otkrili su da očekuju bebu, a bivša atletičarka sve je više počela dijeliti trenutke iz svog privatnog života.

UZBUĐENA ZBOG PRINOVE Blanka Vlašić uživa u trudnoći, na plaži otkrila trbuščić: 'Tek je početak, a već je najbolje ljeto'

Nedavno je pokazala neke jednostavnije vježbe koje radi u trudnoći, a otkrila je i trbuščić.

- Tijekom prvog tromjesečja borila sam se s jutarnjom mučninom i umorom, pa sam morala smanjiti svoje uobičajeno dnevno vježbanje. No sada mi se energija vratila i uz nekoliko prilagodbi mogu vježbati svaki dan - napisala je uz video.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 07.07.2022.

    Bolji su članci o Nikolini, Sevi , Lidiji ..   vraćaj te njih u zamjenu za članke o ovoj  

  • qiqo17 07.07.2022.

    Bože dragi što je vijest u ovoj banana državi

  • ZG_d 07.07.2022.

    Cekam Blankin porod uzivo preko 24 SATA...

Komentiraj...
Vidi sve komentare