To je to što me zanima!

Mila Elegović se bliži pedesetoj i oduševljava: 'Koje dobre noge'

Kakve dobre noge imaš. Ne mogu vjerovati da se približavaš pedesetoj i tako izgledaš, komentirali su brojni obožavatelji
Vidi originalni članak

Mila Elegović (48) jedna je od najzgodnijih hrvatskih glumica. Nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju koja je raspametila njezine obožavatelje.

Glumica na fotografiji pozira u oskudnom kostimu od resica i šljokica, a posebnu pozornost privukle su Miline noge. 

- Kakve dobre noge imaš. Ne mogu vjerovati da se približavaš pedesetoj i tako izgledaš - komentirali su obožavatelji dajući pritom nadimke kao što je 'Mila The Body'. 

Glumica je nedavno predstavila novi projekt, koncert s pričom nazvan 'Mila show'.

- Ponosna sam što sam napisala priču i realizirala ovaj projekt. Koncerata s pričom ima u Las Vegasu i Parizu, ali kod nas ih nema puno. Toga je bilo prije, 50-ih i 60-ih, no ne u ovoj formi. Toliko je teško opisati da je najbolje doći pogledati. I onda kad vidite, jedni će reći: ‘To je cabaret’, drugi kako je to predstava, treći da je koncert... - objasnila nam je Mila te priznala kako se ovim projektom miče iz javnog života. 

SLIJEDI DISKRETNA FAZA Elegović: 'Povlačim se. Želim mir, a javni posao me troši...'

- Neću biti prisutna na način na koji sam bila dosad jer osjećam da je došlo to vrijeme. Treba mi malo mira i tišine. Zato će koncert biti točka na ‘i’ iza koje slijedi diskretnija javna faza, ako je to moguće, a mislim da jest (smijeh) - ispričala nam je.

 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • Demetra 11.06.2019.

    Žena je visoka metar i šumsku jagodu, u rano jutro hoda s prst debelom šminkom, sama priznaje da skoro uopće ne jede, jer joj je jako bitno kako izgleda....a još kada progovori!

  • _Varešak_ 09.06.2019.

    Dobri nogu da me dopast mogu.

  • tiha voda_492 09.06.2019.

    Izgleda mlađe od svoje stvarne dobi prava ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare