To je to što me zanima!

'Bloodshot': Hoćemo li vidjeti Vina Diesela kao supervojnika?

Diesel je pokušao u par navrata pokazati da zna biti duhovit. Nakon svih tih uloga, možda će napokon odglumiti i ulogu koja bi mu mogla stajati kao salivena, onu supervojnika Bloodshota
Vidi originalni članak

U svojoj karijeri, Vin Diesel glumio je štošta. Bio je američki marinac u 'Spašavanju vojnika Ryana', tajni agent Xander Cage, a vidjeli smo ga i u njegove dvije najpoznatije uloge, one 'vozača' Dominica Toretta i svemirskog razbijača Riddicka.

Uz te uloge Diesel je pokušao u par navrata pokazati da zna biti duhovit. Tako je u 'Čvrstoj ruci mira' glumio agenta kojem probleme rade djeca, dok je u 'Čuvarima galaksije' pružio možda svoju najbolju glumačku izvedbu kao mudrozboreći superjunak Groot.

Nakon svih tih uloga, Vin Diesel možda će napokon odglumiti i ulogu koja bi mu mogla stajati kao salivena, onu psihopatskog supervojnika Bloodshota.

U pitanju je superheroj kuće Valiant, koja izdaje strip 'Bloodshot' od ranih 90-ih. Radi se u osnovi o junaku upitnih moralnih stavova, sa svim ljudskim karakteristikama nanotehnologijom razvijenim daleko van maksimuma te s mogućnošću da preživi svaku ozljedu.

Kako je Dieselova karijera tu gdje je, posve je jasno zašto je ušao u pregovore za glavnu ulogu. Premda 'Brzi i žestoki' mogu u kina doći i po deveti put, u jednom trenutku će prestati dolaziti. Toga je Diesel svjestan, odnosno jasno mu je da mu očajnički ponovo treba neka franšiza u kojoj bi našao svoj 'dom'.

Uzevši u obzir da su stripovi o Bloodshotu posve dobro napisani te da su spomenuti 'Robocop' i 'Totalni opoziv' kao uzori za novi film, rekli bismo da nam možda dolazi podosta dobro djelo.

'Osvetnici: Beskonačni rat, prvi dio', s Grootom u njemu, u kina dolazi krajem travnja 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Joker123 13.01.2018.

    Vin Diesel legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare