Obavijesti

Show

Komentari 1

'Bloodshot': Hoćemo li vidjeti Vina Diesela kao supervojnika?

'Bloodshot': Hoćemo li vidjeti Vina Diesela kao supervojnika?
3

Diesel je pokušao u par navrata pokazati da zna biti duhovit. Nakon svih tih uloga, možda će napokon odglumiti i ulogu koja bi mu mogla stajati kao salivena, onu supervojnika Bloodshota

VIDEO

U svojoj karijeri, Vin Diesel glumio je štošta. Bio je američki marinac u 'Spašavanju vojnika Ryana', tajni agent Xander Cage, a vidjeli smo ga i u njegove dvije najpoznatije uloge, one 'vozača' Dominica Toretta i svemirskog razbijača Riddicka.

Uz te uloge Diesel je pokušao u par navrata pokazati da zna biti duhovit. Tako je u 'Čvrstoj ruci mira' glumio agenta kojem probleme rade djeca, dok je u 'Čuvarima galaksije' pružio možda svoju najbolju glumačku izvedbu kao mudrozboreći superjunak Groot.

Nakon svih tih uloga, Vin Diesel možda će napokon odglumiti i ulogu koja bi mu mogla stajati kao salivena, onu psihopatskog supervojnika Bloodshota.

U pitanju je superheroj kuće Valiant, koja izdaje strip 'Bloodshot' od ranih 90-ih. Radi se u osnovi o junaku upitnih moralnih stavova, sa svim ljudskim karakteristikama nanotehnologijom razvijenim daleko van maksimuma te s mogućnošću da preživi svaku ozljedu.

Kako je Dieselova karijera tu gdje je, posve je jasno zašto je ušao u pregovore za glavnu ulogu. Premda 'Brzi i žestoki' mogu u kina doći i po deveti put, u jednom trenutku će prestati dolaziti. Toga je Diesel svjestan, odnosno jasno mu je da mu očajnički ponovo treba neka franšiza u kojoj bi našao svoj 'dom'.

Uzevši u obzir da su stripovi o Bloodshotu posve dobro napisani te da su spomenuti 'Robocop' i 'Totalni opoziv' kao uzori za novi film, rekli bismo da nam možda dolazi podosta dobro djelo.

'Osvetnici: Beskonačni rat, prvi dio', s Grootom u njemu, u kina dolazi krajem travnja 2018. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode