To je to što me zanima!

Bob Geldof ljut na Peaches: Zašto si sinu dala žensko ime?

Peaches Geldof svog prvoj sina nazvala je Astala Dylan Willow. Njen otac rekao je da mu je to ime grozno i da će joj sina zadirkivati u školi i zvati ga Stella
Vidi originalni članak

Neobična imena u glazbenikovoj obitelji nisu ništa čudno. Fifi Trixibelle, Peaches Honeyblossom, Little Pixie, Heavenly Hiraani Tiger Lily, sve su to kćeri Boba Geldofa. Ipak, sablaznio se kad je čuo da su Peaches i njen zaručnik Thomas Cohen svog prvog sina nazvali Astala Dylan Willow.

- Fuj! Pa kako će ga zvati u školi?! Stella možda? Astala je žensko ime, to nek ti bude jasno - rekao je Bob svojoj kćeri koja ne odustaje od imena koje je izabrala za sina. 

Ime Astala mlada majka Peaches (23) našla je u knjizi dječjih imena za koju i sama kaže da je pomalo čudna. Htjela je da njen sin ima židovsko ime, budući da joj je zaručnik židov, a Astala je muška inačica imena Esther.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • graziella 29.04.2012.

    Sto nije bio ljut sam na sebe i svoju zenu kad su davali imena djeci?Tada im se j....o da li ce njihovu djecu z........i u skoli.Bitno je bilo da su oni tada bili "kul".

  • aurora73 29.04.2012.

    a jbt led...kao on je dao kćerki bolje ime -_-

  • Ante Portas 29.04.2012.

    ahahah, kakav otac takva i kcerka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare