To je to što me zanima!

Bobby Brown: Borit ću se sve dok Nick ne završi iza rešetaka

Kći Bobbyja Browna i Whitney Houston preminula je prošle godine nakon šest mjeseci borbe za život. Brown je uvjeren da je Kristinin bivši dečko kriv za njenu smrt
Vidi originalni članak

Bivši muž pokojne Whitney Houston i dalje je uvjeren da je Nick Gordon (21) kriv i odgovoran za smrt njegove kćeri Bobbi koja se, baš kao i Whitney, predozirala i utopila u kadi. Bobby Brown (47) ogorčen je sudskom odlukom da je kćerin tadašnji dečko Nick nevin.

- Borit ću se sve dok ga ne strpam u zatvor - rekao je Bobby u intervjuu kod Dr. Oza.

Podsjetimo, početkom prošle godine Bobbi Kristina Brown pronađena je u beživotnom stanju u svojoj kući u predgrađu Atlante. Pronašli su je njezin dečko Nick Gordon i njegov prijatelj koji su odmah započeli postupak oživljavanja. 

Hitno je prevezena u bolnicu, a liječnici su već tada govorili da će biti čudo ako preživi no njezina obitelj nije gubila nadu. Preminula je nakon šest mjeseci.

Nick i Bobbi imali su burnu vezu. Mnogi su tvrdili da je Gordon samo manipulator koji se želi dočepati njezinog novca.

- Iskoristio je njezinu usamljenost kako bi dobio dio novca koji je Kristina dobila poslije majčine smrti. Vikao je, bio agresivan i opsjednut najskupljim striptiz klubovima - tvrdio je izvor.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kung fu panda 02.11.2016.

    uništio si joj život ti sa svojim postupcima taj momak je bio samo zadnji čavao u lijesu koji ste ti kao otac i Witni kao majka pripremili maloj

  • montello 02.11.2016.

    sigurno

Komentiraj...
Vidi sve komentare