To je to što me zanima!

Bogata srpska pjevačica hvali se vilom od čak 1000 kvadrata u Hrvatskoj, bebu dala dadiljama

Inače, Jankovićku na Instagramu prati više od milijun ljudi, a prije nekoliko godina priznala je kako u kući ima lift. Ugradila ga je zbog toga što svakodnevno hoda u štiklama pa joj stepenice stvaraju problem
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Dijana Janković Didi (32) proslavila se zahvaljujući bogatstvu svog supruga, a skupocjenim krpicama i brzim automobilima svakodnevno se hvali na društvenim mrežama. Iako se okušala i u pjevanju, Didi je javnosti zanimljiva zbog smiješnih izjava i luksuznog načina života. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljetne praznike odlučila je provesti u Hrvatskoj. Naravno, brzo se pohvalila kako je odsjela u skupocjenoj vili s velikim bazenom. Jednomjesečnu bebu ostavila je dadiljama. 

- Iznajmili smo vilu u Hrvatskoj na moru vila ima 1.000 kvadrata i bazen 100 kvadrata, vila ima svoj teniski teren i vrt od 30.000 metara kvadratnih, ostajem ovdje desetak dana. Beba je super, ostala je kod kuće s dadiljama s obzirom na to da je još uvijek mala za putovanje, ali sam redovno na video pozivu i pratim sve oko nje - pohvalila se Dijana u intervjuu za Kurir

Inače, Jankovićku na Instagramu prati više od milijun ljudi, a prije nekoliko godina priznala je kako u kući ima lift. Ugradila ga je zbog toga što svakodnevno hoda u štiklama pa joj shodno tome stepenice predstavljaju veliki problem. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • rocky55555 20.08.2020.

    Ostavila jednomjesečno dijete? Pobogu kakva je to žena/majka?

  • palačinka1 19.08.2020.

    Bude tata dadilju uhvatio ....

  • LjiljanaMilovanovic 19.08.2020.

    Muka mi je od ovakvih pjevacica, danas svatko moze biti pjevacica. Bolje idite negdje na plazu i bazene gdje ima prirodnih i ljepsih cura od ove napuhace.

Komentiraj...
Vidi sve komentare