To je to što me zanima!

Bojkot Huljićevaca: Naljutio se na Porin jer nije nominiran?

Petar Grašo je odbio doći na dodjelu, a Tonči neće nastupiti, kao ni njegove štićenice. Ovogodišnja dodjela organizirana je u splitskoj Spaladium Areni
Vidi originalni članak

Da se više niste usudili pitati me išta o toj pizdariji. Sigurno znate što ja mislim o tome i sad me zovete da me provocirate, rekao je Tonči Huljić (53). 
Skladatelj je dodao kako je trenutačno u Beogradu i da se bavi ozbiljnim stvarima.


- Porin me uopće ne zanima. Neka propadnu, boli me briga za njih. Zovite one koji tu svinjariju organiziraju - rekao je Huljić. 

Iako ga diskografska nagrada ne zanima, novi album njegova projekta Madre Badessa “Panika” njegova izdavačka kuća Croatia Records predložila je za nominacije u kategorijama za najbolji album pop glazbe, pjesmu godine i video broj za pjesmu“Guštam” te za najbolje likovno oblikovanje.

Ovogodišnja dodjela organizirana je u splitskoj Spaladium Areni. Iako će ove godine prvi put u dvorani s izvođačima biti i publika, kako doznajemo, nema prevelikog interesa za ulaznice koje se prodaju po 50 kuna. U nekim splitskim trgovinama, gdje se mogu kupiti, još se nije prodala ni jedna ulaznica, a u prodaju su ih pustili sredinom veljače. Problem je u tome što će uz nominirane, od komercijalnijih izvođača, zapjevati jedino Doris Dragović (53) i Marijan Ban (52).

Dragović će to biti treći nastup na Porinu, a ove godine je drugi put nominirana za nagradu. Zbog pet koncerata u Zagrebu neće moći nastupati ni Oliver Dragojević (67), Gibonni (46) u Opatiji 7. ožujka potpisuje važan poslovni ugovor, a Petar Grašo (38) također se opravdao dogovorenim koncertima. Za nastup izvođača poput Joleta organizatori nisu htjeli ni čuti. Publiku će zabavljati Vatra, Detour, Pavel, Gatuzo, Urban&4, Massimo i Psihomodo pop.

- Nastupaju oni koji su prošle godine nešto objavili. Isto tako funkcionira i Grammy. Moguće je da sljedeće godine bude sasvim druga postava. Stvar je ukusa koji su to ‘jači izvođači’. Vatra hara top listama pa zato i nastupa - kaže Tonči Barišić, direktor marketinga Porina. 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • iceman666 01.03.2015.

    Zašto bi on trebo biti nominiran za ono njegovo zavijanje pardon "pjevanje" na svojoj face stranici kad napišeš nešto kaj se njima ne sviđa brišu komentare da drugi ne vide. To treba zatvoriti u ludnicu tamo je njegova publika

  • hrvatska u srcu 28.02.2015.

    on i grašu su cirkusanti a ovo što pjevaju bi takođe branitelji trebali zatražiti da se ustavom zabrani

  • tomy_zg_1 27.02.2015.

    huljic kralj plagijata

Komentiraj...
Vidi sve komentare