To je to što me zanima!

Bolivijanka hrvatskog podrijetla predstavljat će svoju zemlju na izboru za Miss Universe 2022.

Rođena i odrasla u bolivijskom gradu Cochabambi, Fernanda tvrdi da ima hrvatske korijene s očeve strane. Njezin otac Jorge i djed Roberto Pavisic rođeni su u Boliviji, ali pradjed Hugo i baka Drina, bili su s Brača
Vidi originalni članak

Fernanda Pavisic Rojas (23), Bolivijanka hrvatskog podrijetla, okrunjena je za Miss Bolivije prošlog tjedna i predstavljat će tu zemlju na izboru za Miss Universe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rođena i odrasla u bolivijskom gradu Cochabambi, Fernanda tvrdi da ima hrvatske korijene s očeve strane. Njezin otac Jorge i djed Roberto Pavisic rođeni su u Boliviji, ali pradjed Hugo i baka Drina, bili su s otoka Brača. Fernandin prapradjed, Nikola Pavišić Stanić, emigrirao je iz Hrvatske u Boliviju oko 1900. godine.

Fernanda je aktivna članica Hrvatske zajednice u La Pazu te je studentica psihologije na bolivijskom katoličkom sveučilištu.

Hrvatsku će na izboru za Miss Universe 2022. predstavljati 19 - godišnja Arijana Podgajski iz Krapine. Izbor za Miss Universe Hrvatske održao se krajem svibnja u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a za titulu najljepše Hrvatice natjecalo se 13 djevojaka iz svih krajeva Lijepe naše.

Pobjedu je odnijela Arijana koja je visoka 170 centimetara, studira na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i priča engleski. Voli trenirati kod kuće, vježbati yogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu, piše portal Zagorje International.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 24.07.2022.

    Da,lijepo djetešce_😊

  • Manchester 09 24.07.2022.

    Vidi se po ustima da je Hr korijena…..🍦🍦

  • melonne 24.07.2022.

    Baš je lijepa...😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare