To je to što me zanima!

Bolji od tate? Brandon Morales oduševio je publiku u Zadru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mlađi Morales oduševio je u Maraschinu, a neki su komentirali kako je bolji od poznatog oca. Brandon je priznao da mu je tata velika podrška, ali da nije kritičan
Vidi originalni članak

Brandon Morales (24), sin legendarnog DJ-a Davida Moralesa u petak navečer zapalio je zadarski Maraschino bar. Čak su se mogli čuti i komentari da je i bolji od popularnog tate, što i nije čudno ako se zna od koga je Morales mlađi dobivao prve lekcije.

- Glazbom se bavim još od malih nogu. Počeo sam s 11 godina. Još kao mali želio sam biti kao tata. Roditelji i danas čuvaju fotografije na kojima se kao dvogodišnjak igram s tatinom opremom i pločama. Kasnije sam s njime provodio vrijeme u studiju dok je radio s velikim zvijezdama poput Mariah Carey. I sve me to potaklo da krenem istim putem, posebno kad imate oca koji vam je veliki uzor, učitelj i sjajan roditelj - kaže Brandon. 

Dodaje kako je veliku potporu imao i u majci, koja ga je poticala da bude isto što i otac. Kaže kako je htjela da bude uspješan poput tate i da proputuje cijeli svijet. No, koliko god mu je od pomoći bio poznati otac, kaže kako nije lako graditi svoj vlastiti put u svijetu DJ-inga.

- Nije lako graditi svoje ime uz tako poznatoga oca. Vrlo često imam osjećaj da me svi promatraju kroz njega. Znam da neki misle da svoju karijeru gradim uz očevo ime. I zato mi je na neki način teže nego drugima. Bez obzira koliko cijenim i poštujem rad svojega oca, želim da me publika poznaje kao Brandona Moralesa, a ne sina poznatoga Davida - kaže Morales mlađi. 

Dodaje kako kroz glazbu izražava sve svoje osjećaje i raspoloženja, ističući da se njegov i očev glazbeni izričaj puno razlikuju. 

- Otac nije baš kritički nastrojen prema tome kako radim. On mi je velika potpora i smatra da dobro radim svoj posao. Osim toga nije me ni pustio 'među vukove' na sceni dok nije bio siguran da sam spreman za to - objasnio je. 

Ali je zato Brandon kritičan prema nekim današnjim DJ-evima. Smatra kako se mnogi tim poslom ne bave iz ljubavi prema glazbi, nego isključivo kako bi tu noć u klubu bili glavne face, pili besplatno i zavodili djevojke na podiju. Mladi Morales u Zadru je pokazao da uživa u glazbi kojom je zapalio Maraschino. To mu je ujedno bio i prvi nastup u Zadru.

- S ocem sam prvi put u Hrvatskoj bio 2005. kada je gostovao u primoštenskoj Aurori. Tada nisam puštao glazbu. Bio sam u ulozi menadžera njegove ljetne turneje. Hrvatska je predivna, posebno u usporedbi s Floridom. Obožavam vašu zemlju, jer je sve nekako prirodno, posebno more i planine. Tamo ovako nešto ne možete vidjeti - rekao je Brandon. 

U Hrvatsku ce se svakako vratiti, a nakon nastupa u Zadru i povratka doma, u kolovozu s ocem putuje na grčki otok Mykonos, gdje ce za očev rođendan puštati glazbu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • missgreen 01.08.2011.

    izgleda ko narkić! Ala se sponzoruše naljepili na DJa .. majko mila!

  • night_hawk 31.07.2011.

    Zgodan.

  • Bole top 31.07.2011.

    novinarstvo-NAJLAKSI posao na svijetu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare