Obavijesti

Show

Komentari 3

Bolji od tate? Brandon Morales oduševio je publiku u Zadru

Bolji od tate? Brandon Morales oduševio je publiku u Zadru
5

Mlađi Morales oduševio je u Maraschinu, a neki su komentirali kako je bolji od poznatog oca. Brandon je priznao da mu je tata velika podrška, ali da nije kritičan

VIDEO

Brandon Morales (24), sin legendarnog DJ-a Davida Moralesa u petak navečer zapalio je zadarski Maraschino bar. Čak su se mogli čuti i komentari da je i bolji od popularnog tate, što i nije čudno ako se zna od koga je Morales mlađi dobivao prve lekcije.

- Glazbom se bavim još od malih nogu. Počeo sam s 11 godina. Još kao mali želio sam biti kao tata. Roditelji i danas čuvaju fotografije na kojima se kao dvogodišnjak igram s tatinom opremom i pločama. Kasnije sam s njime provodio vrijeme u studiju dok je radio s velikim zvijezdama poput Mariah Carey. I sve me to potaklo da krenem istim putem, posebno kad imate oca koji vam je veliki uzor, učitelj i sjajan roditelj - kaže Brandon. 

Dodaje kako je veliku potporu imao i u majci, koja ga je poticala da bude isto što i otac. Kaže kako je htjela da bude uspješan poput tate i da proputuje cijeli svijet. No, koliko god mu je od pomoći bio poznati otac, kaže kako nije lako graditi svoj vlastiti put u svijetu DJ-inga.

- Nije lako graditi svoje ime uz tako poznatoga oca. Vrlo često imam osjećaj da me svi promatraju kroz njega. Znam da neki misle da svoju karijeru gradim uz očevo ime. I zato mi je na neki način teže nego drugima. Bez obzira koliko cijenim i poštujem rad svojega oca, želim da me publika poznaje kao Brandona Moralesa, a ne sina poznatoga Davida - kaže Morales mlađi. 

Dodaje kako kroz glazbu izražava sve svoje osjećaje i raspoloženja, ističući da se njegov i očev glazbeni izričaj puno razlikuju. 

- Otac nije baš kritički nastrojen prema tome kako radim. On mi je velika potpora i smatra da dobro radim svoj posao. Osim toga nije me ni pustio 'među vukove' na sceni dok nije bio siguran da sam spreman za to - objasnio je. 

Ali je zato Brandon kritičan prema nekim današnjim DJ-evima. Smatra kako se mnogi tim poslom ne bave iz ljubavi prema glazbi, nego isključivo kako bi tu noć u klubu bili glavne face, pili besplatno i zavodili djevojke na podiju. Mladi Morales u Zadru je pokazao da uživa u glazbi kojom je zapalio Maraschino. To mu je ujedno bio i prvi nastup u Zadru.

- S ocem sam prvi put u Hrvatskoj bio 2005. kada je gostovao u primoštenskoj Aurori. Tada nisam puštao glazbu. Bio sam u ulozi menadžera njegove ljetne turneje. Hrvatska je predivna, posebno u usporedbi s Floridom. Obožavam vašu zemlju, jer je sve nekako prirodno, posebno more i planine. Tamo ovako nešto ne možete vidjeti - rekao je Brandon. 

U Hrvatsku ce se svakako vratiti, a nakon nastupa u Zadru i povratka doma, u kolovozu s ocem putuje na grčki otok Mykonos, gdje ce za očev rođendan puštati glazbu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni