To je to što me zanima!

Boris i Valerija pobijedili strah od visine: Molili se da prežive

Borisu je kandidatkinja Ana Paula slomila srce, a s Leonidom nije mogao zamisliti budućnost pa je na romantično putovanje odlučio pozvati Valeriju koja je od showa odustala radi bolesti...
Vidi originalni članak

Farmer Boris Kolesarić (29) doveo je svoju odabranicu Valeriju (21) iz showa 'Ljubav je na selu' u lunapark u Biogradu kako bi pobijedio strah od visine. 

DRAME SU NA SELU 'Vidjet ćemo što će biti dalje': Jovan je uspio poljubiti Ružicu

- Pao sam s traktorske prikolice kad sam bio mali i zato se bojim - otkrio je farmer.

- Doveo sam ju ovdje da pobijedim svoj strah i da ona isto svoj strah. Oboje se bojimo pa da se oslobodimo straha - dodao je Boris kojemu u izboru djevojke pomažu djed i baka.

Dok su bili na vrtuljku, rekao je kako mu je lijep pogled, ali je svejedno jedva čekao da se spuste. Valerija ga je tješila.

- Kad sam vidjela da on sjeda u taj vlak, odlučila sam se i ja - rekla je Valerija i sjela u prvi red.

- Molila sam se da preživim jer se dosta bojim visine - dodala je.

NIJE POTKOVAN Jovan dojahao na konju i ubio romantiku: 'Ej, oš ti meni dat’

- Katastrofa. Uplašio sam se. Stisnuo sam se. Skamenio sam se - iskren je bio Boris kad je krenuo 'vlak smrti'. Osim straha od visine, Boris se boji i dubokog mora jer se kao dječak skoro utopio u rijeci.

Podsjetimo, Borisu je kandidatkinja Ana Paula slomila srce, a s Leonidom nije mogao zamisliti budućnost pa je na romantično putovanje odlučio pozvati Valeriju koja je od showa odustala zbog bolesti. Zaputio se u Ogulin, a Valerija je bila oduševljena njegovim pozivom.

- Ne mogu vjerovati, nisam se nadala tako lijepom iznenađenju! - razveselila se Valerija, kojoj je Boris donio i buket cvijeća.

- Odvest ću te na romantično putovanje na more - otkrio joj je Boris.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

SLAVNI LJEPOTAN LJUBI 18 GODINA MLAĐU I NEKI TO NE PODRŽAVAJU: 'Možda je ova razlika ipak pretjerana?!'

Idi na 24sata

Komentari 13

  • liliana 10.03.2019.

    Strah od stvari koje su opasne ne može se pobijediti.Normalni ljudi se boje ako je nešto opasno.Voziti se na žičari je opasno,voziti se u luna parku u vlakiću je opasno.Tko se ne boji opasnih stvari je zabrinjavajuće.

  • optimista2018@net.hr 07.03.2019.

    Sve Borisive izabranice nemogu zamjenit Leonidu! Šteta što ju je ignorirao!

  • optimista2018@net.hr 07.03.2019.

    Nemam ništa protiv nikoga, ali mi je jako žao što Marko nije izabrao Milu. Žena stvarno super za sve. Rasema mi nije za Marka u nijednom pogledu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare