To je to što me zanima!

Boris Rogoznica zapjevao bez cenzure i progovorio: 'Ovo je moja priča, iskren sam do srži'

Kada bi me netko upitao da opišem sebe u nekoliko riječi, jednostavno bih mu pustio ovu pjesmu 'Vjetar'. To sam ja na jedan direktan način, kazao je Boris
Vidi originalni članak

Jedan od onih glazbenika koji se nije bojao pokazati najiskrenije emocije u svojim pjesmama je Boris Rogoznica. Ovog puta pokazao je dio sebe u glazbenoj priči bez cenzure, novom singlu 'Vjetar'.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Kada bi me netko upitao da opišem sebe u nekoliko riječi, jednostavno bih mu pustio ovu pjesmu 'Vjetar'. To sam ja, moja priča bez cenzure na jedan direktan i iskren način do srži - kazao je Boris.

Boris je kantautor većine svojih pjesama, među kojima je i zadnji singl 'Sad i zauvijek'. Ne čudi zato da se Boris i ovoga puta odvažio staviti pečat na glazbu i tekst nove skladbe 'Vjetar', dok produkciju i aranžman potpisuje Jonas Gladnikoff.

GLAZBENIK OTVORIO DUŠU Boris Rogoznica o bivšoj supruzi Doris: 'U dobrim odnosima smo, predivna je majka našoj djeci'

Upravo za nju Boris kaže da je simbolika bijega od svakodnevice u čijoj mreži se svi ponekad uhvatimo i poželimo izbaviti.

- U ljudskoj je prirodi da želimo udovoljiti svima i da stvaramo obrasce ponašanja koji su nam ponekad i nesvjesno nametnuti. Ova pjesma simbolizira bijeg od tipične svakodnevice u kojoj stalno nešto "moramo", od situacija u kojima smo zarobljeni i izgubljeni - potvrdio je.

'Vjetar' je nešto malo drugačije od onoga na što smo navikli kada je njegov glazbeni izričaj u pitanju.

- Zvuk i atmosfera pjesme su ponešto drugačiji od onog što se od mene očekuje i zbog toga sam dodatno nestrpljiv i uzbuđen. Nekako vjerujem da će se publika pronaći u tekstu, no i u samoj pjesmi 'Vjetar', ali isto tako da će osjetiti iskrenu i sirovu emociju glazbe - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mdcro24 30.03.2022.

    Sto, otkad je ovaj pjevac? Nema veze i tako ga nitko ne slusa

  • Dagi 66 30.03.2022.

    hhhhha pjevač... pa garažu ne može napunit

  • Ivan Orgulje 30.03.2022.

    Propjevao si, ali i dalje si falš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare