Obavijesti

Show

Komentari 3

Boris Rogoznica zapjevao bez cenzure i progovorio: 'Ovo je moja priča, iskren sam do srži'

Boris Rogoznica zapjevao bez cenzure i progovorio: 'Ovo je moja priča, iskren sam do srži'
4

Kada bi me netko upitao da opišem sebe u nekoliko riječi, jednostavno bih mu pustio ovu pjesmu 'Vjetar'. To sam ja na jedan direktan način, kazao je Boris

VIDEO

Jedan od onih glazbenika koji se nije bojao pokazati najiskrenije emocije u svojim pjesmama je Boris Rogoznica. Ovog puta pokazao je dio sebe u glazbenoj priči bez cenzure, novom singlu 'Vjetar'.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Kada bi me netko upitao da opišem sebe u nekoliko riječi, jednostavno bih mu pustio ovu pjesmu 'Vjetar'. To sam ja, moja priča bez cenzure na jedan direktan i iskren način do srži - kazao je Boris.

Boris je kantautor većine svojih pjesama, među kojima je i zadnji singl 'Sad i zauvijek'. Ne čudi zato da se Boris i ovoga puta odvažio staviti pečat na glazbu i tekst nove skladbe 'Vjetar', dok produkciju i aranžman potpisuje Jonas Gladnikoff.

Boris Rogoznica o bivšoj supruzi Doris: 'U dobrim odnosima smo, predivna je majka našoj djeci'
Boris Rogoznica o bivšoj supruzi Doris: 'U dobrim odnosima smo,  predivna je majka našoj djeci'

Upravo za nju Boris kaže da je simbolika bijega od svakodnevice u čijoj mreži se svi ponekad uhvatimo i poželimo izbaviti.

- U ljudskoj je prirodi da želimo udovoljiti svima i da stvaramo obrasce ponašanja koji su nam ponekad i nesvjesno nametnuti. Ova pjesma simbolizira bijeg od tipične svakodnevice u kojoj stalno nešto "moramo", od situacija u kojima smo zarobljeni i izgubljeni - potvrdio je.

'Vjetar' je nešto malo drugačije od onoga na što smo navikli kada je njegov glazbeni izričaj u pitanju.

- Zvuk i atmosfera pjesme su ponešto drugačiji od onog što se od mene očekuje i zbog toga sam dodatno nestrpljiv i uzbuđen. Nekako vjerujem da će se publika pronaći u tekstu, no i u samoj pjesmi 'Vjetar', ali isto tako da će osjetiti iskrenu i sirovu emociju glazbe - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin