Show

Komentari 23

Boris Rogoznica o bivšoj supruzi Doris: 'U dobrim odnosima smo, predivna je majka našoj djeci'

Boris Rogoznica o bivšoj supruzi Doris: 'U dobrim odnosima smo,  predivna je majka našoj djeci'

Boris je progovorio o svom ljubavnom životu, odnosu s bivšom suprugom te otkrio što je naučio iz razdoblja kada je bio u središtu medijske pozornosti zbog razvoda

Glazbenik Boris Rogoznica (31) je u intervjuu za Story progovorio o svom ljubavnom životu te odnosu s bivšom suprugom Doris Pinčić (32), od koje se razveo prošle godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Boris je otkrio kako u njegovom životu trenutno ne postoji nova ljubav, te je fokusiran isključivo na djecu, glazbu i posao. Ističe kako mu razdoblje kada je bio u središtu medijske pozornosti nije bio ni najmanje 'zabavan'.

- Neizmjerno sam zahvalan osobama koje su bile uz mene i koje su mi pomogle da ponovno ustanem i krenem dalje. S odmakom sam osvijestio da su sve životne neprilike zapravo prikriveni izazovi. Na pojedincu je da odluči hoće li iz njih izvući pouku i nastaviti se razvijati u osobu kakva zaista jest. Ja sam to čvrsto odlučio i iskoristio sam to vrijeme za rad na sebi jer sam bio spreman učiti iz situacije u kojoj sam se našao. Pobijedio sam izazove i strahove, suočio se s vlastitim pogreškama i, ono najvažnije, pokajao sam se zbog postupaka kojima sam povrijedio svoje najbliže - rekao je Boris.

S bivšom suprugom Doris je, kaže, ostao u dobrim odnosima te su fokusirani na odgoj svoje dvoje djece.

- Bivša supruga i ja imamo iskren i kvalitetan odnos s djecom. Ona je predivna majka i sve odluke vezane za njihov odgoj donosimo i donosit ćemo zajednički - ističe Rogoznica.

Najčitaniji članci