To je to što me zanima!

Borisovo vjenčanje u tajnosti: 'Iris je sada gospođa Novković'

Iris i ja nismo formalisti i ne robujemo društvenim skrupulama, ali smo svoju vezu u tajnosti ipak prije mjesec dana ozakonili u krugu naših roditelja. Iris je od tada Novković, kaže nam pjevač
Vidi originalni članak

Da sretnim vijestima za Borisa Novkovića (51) nema kraja priznaje nam i sam pjevač. Naime, nakon što je jutros u dva sata ujutro u zagrebačkoj bolnici Merkur dobio djevojčicu Si, Boris nam je otkrio i još jednu sretnu vijest koja mu se nedavno dogodila u životu. 

- Iris i ja nismo formalisti i ne robujemo društvenim skrupulama, ali smo svoju vezu u tajnosti ipak prije mjesec dana ozakonili u krugu naših roditelja. Iris je od tada Novković - priznao je pjevač za 24sata i otkrio kako se osjeća zbog rođenja kćeri.

TREĆE DIJETE Boris Novković dobio curicu Si s 25 godina mlađom Iris Volf

-  Predivno, uz rođenje moja dva sina ovo mi je najznačajniji i najsretniji dan u životu. Sve je proteklo lijepo i prirodno - rekao je Boris i dodao: 

- Bio sam na porođaju, nije me bilo strah. Porođaj je uz pomoć doktora Darka Skalaka prošao u najboljem redu - objašnjava pjevač. 

Otkrio nam je i kako je nastalo posebno ime djevojčice.

- Djevojčicu smo nazvali Si. Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Generalno mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris - izjavio je kroz smijeh.

Par je u vezi od prošlog proljeća, a zbog razlike u godinama javnost im nije predviđala svjetlu budućnost. Naime, Boris je 25 godina stariji od Iris, a ovime su pokazali kako ljubav ne zna za godine. U početku su se pojavljivali skupa na javnim događanjima, a da su zaista u vezi, potvrdila je sama Iris na društvenim mrežama. 

Boris je svojedobno rekao kako je ona ljubav njegova života i da se odlično slažu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

DANAS BI SLAVIO 40. ROĐENDAN: Tragična i zastrašujuća priča o životu i preranoj smrti Heatha Ledgera

Idi na 24sata

Komentari 41

  • sanjakorać 04.04.2019.

    otvoreno glasanje ,do kad budu zajedno!!?

  • kung fu panda 03.04.2019.

    E Boris sretno ti bilo i daj molim te ovaj put ustraj u toj svojoj ljubavi nemoj mjenjat mišljenje svaki cas

  • potras 03.04.2019.

    Ovaj se ženio više puta nego Henrik VIII !?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare