To je to što me zanima!

Borna Kotromanić sredila se kao da joj je rođendan, a Robert sve svoje goste oduševio pjesmom

Mislim da je Robert dobro reagirao na izazov da mi uljepša moj fiktivni dan i otpjeva pjesmu po mom izboru, poručila je Kotromanić
Vidi originalni članak

Glazbenik, televizijski i radijski voditelj, Robert Mareković u svom je domu ugostio veselu ekipu 'Ribe na torti' koja se potrudila obogatiti atmosferu.

OSVOJILA MAKSIMALAN BROJ BODOVA Borna servirala vegetarijansku večeru pa pokazala ormar: 'Da bi mi muškarac govorio pile...'

Borna se sredila za fiktivni rođendan

Gošća Borna Kotromanić odmah je po dolasku najavila kako se posebno pripremila i sredila za večeru, kao da joj je rođendan, pa se u skladu s tim opremila balonima i prskalicama. Tijekom deserta, domaćin je zapjevao autorski hit 'Sretan rođendan'.

- Mislim da je Robert dobro reagirao na izazov da mi uljepša moj fiktivni dan i otpjeva pjesmu po mom izboru - poručila je oduševljena Borna, dok je jednako zadovoljstvo dijelila Mia:

- Sad sam prvi put slušala uživo Roberta kako pjeva i bolje je nego na snimci moram priznati. Bilo mi je neobično čuti tako neku legendarnu pjesmu, a pjevač pjeva ispred nas. Stvarno jedno jako lijepo iskustvo.

'RIBA NA TORTI' Robertova večera pretvorit će se u proslavu fiktivnog rođendana

Svidjelo im se predjelo

Očekivano ukusno bilo je predjelo, naglasili su gosti, za koje je Robert servirao povrtnu salatu s tjesteninom, uz dodatak kremastog sira i tune.

Glavno jelo završavao je tijekom večere uz pomoć Darka koji je pekao odreske od soje, dok je domaćin posluživao prilog od bulgur miksa s kineskim rezancima.

PRVA KUHA Borna Kotromanić stiže u 'Ribu na torti': 'Nabrijana sam, ali mi nije važna pobjeda ko drugima'

Osvojio 19 ribica

Za desert je poslužena torta uz koju je upriličena proslava Borninog fiktivnog rođendana, koju je nazvala reprizom rođendana.

Uz pomoć nećakinje Tene, Robert je za ovu večeru osvojio 19 ribica, što znači da je Borna još uvijek u vodstvu, ali tjedan je tek počeo i sve su opcije otvorene.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare