To je to što me zanima!

Borna Rajić: Prekidu veze s Ronom presudile su financije

Smetalo mi je što Ron nije bio dovoljno ambiciozan pa sam se osjećala kao lokomotiva i pokretač u toj vezi. A ipak želim više biti vila, izjavila je Borna za Gloriu
Vidi originalni članak

Modna kreatorica poslije pet godina veze rastala se od partnera Rona Halea (39). Iako je to tek nedavno dospjelo u javnost, Borna Rajić (41) i Izraelac prekinuli su prije šest mjeseci. Zajedno imaju trogodišnjeg sina Rafaela kojeg Ron ima pravo viđati jedan dan u tjednu i jedan vikend svaki drugi tjedan. Borna je za časopis Gloria priznala da su vezi presudile financije. 

- Smetalo mi je što Ron nije bio dovoljno financijski samostalan niti dovoljno ambiciozan, pa sam se osjećala kao lokomotiva i pokretač u toj vezi. A ipak želim više biti vila - izjavila je Borna te dodala kako se s vremenom umorila od svega. Osim financijskih problema, na prekid su utjecale kulturološke i socijalne razlike. 

- Kad prođe prva strast te razlike igraju jako važnu ulogu. Smijala sam se židovskoj izreci 'Nije dovoljno da oženiš curu iz iste države, grada i četvrti, nego neka bude iz iste ulice, a po mogućnosti i iz iste zgrade'. Buntovnica sam i vjerojatno ću u životu i dalje biti spremna prkositi određenim stereotipima, ali ne možemo zanemariti činjenicu da određene stare mudrosti imaju svoje mjesto. Nekad je potrebno da iz vlastitog iskustva spoznamo da su utemeljene - zaključila je modna kreatorica koja kaže da vjeru u ljubav nije izgubila, ali u svoje odabire da. 

- U vezi dajem jako puno i to mi je dugi niz godina bilo prirodno, no danas ne želim biti osoba koja dominantno daje ni ona koja dominantno prima. Želim ravnopravan odnos u kojem su obaveze i odgovornosti jednako raspoređene - zaključila je Borna koja je blagdane provela u Zagrebu s obitelji i prijateljima. 

Idi na 24sata

Komentari 166

  • nepoznata11 05.01.2013.

    Nije dovoljno financijski ambiciozan, a koliko mi je poznato taj čovjek je jedan od bogatijih ljudi na svijetu. Možda se treba iz drugog ugla ta informacija sagledati pa to možda znači da je trebao biti malo više financijski ambiciozniji, tj. kao recimo ona pa je trebao oženiti neku bogatu, spretnu, sposobnu i uspješnu ženu kao što se recimo ona dobro udala, za snalažljivog i financijski poktoženog muža te tako ona došla do silnih alimentacija. Znači, žena je ustvari financijski jako ambiciozna, ona se udaje za bogataše i rađa im djecu.

  • andi_1 05.01.2013.

    .....kreatorica - moš mislit...

  • Eos_2 05.01.2013.

    Nisam psihijatar ali iz nekog mog zivotnog iskustva mi se cini da ova zena nije sva svoja . Ne ulazim u porjeklo novca njenog bivseg supruga iako mi sve to skupa smrdi znajuci kako je poceo . Tesko je procjeniti necije emocije i razloge zasto je neko s nekim u vezi ili braku .Medjutim ovo spominjanje kako mu je majka nepismena je degutantno i govori o tome kako je Borna Rajic primitivka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare