To je to što me zanima!

Boycieja iz 'Mućki' opomenuli zbog parkiranja, pa tražili selfi

Na Twitteru je podijelio anegdotu koju je imao s policajcem u Beogradu. Boycieja su opomenuli zbog parkiranja na mjestu gdje to nije dozvoljeno. Riječ je o policajcu Bojanu Stojkoviću iz Policijske uprave Stari Grad
Vidi originalni članak

Glumac John Challis (77), popularni Boycie iz serije 'Mućke', ovih dana boravi u Beogradu, gdje snima dokumentarac 'Biti Boycie'. Svoje dojmove gradom podijelio je na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Twitteru je podijelio anegdotu koju je imao s policajcem u Beogradu. Boycieja su opomenuli zbog parkiranja na mjestu gdje to nije dozvoljeno. Riječ je o policajcu Bojanu Stojkoviću iz Policijske uprave Stari Grad.

- Ne možete parkirati ovdje Boycie, ali može li selfie? Ne mogu se ne složiti s tim - napisao je glumac uz fotografiju s policajcem. 

- Policajac mu je ljubazno objasnio kako na tom mjestu nije dozvoljeno parkiranje. Boycie je, inače, imao snimanje u Muzeju automobila - rekao je izvor za srpske medije

Challisu su mnogi poželjeli ugodan boravak u Beogradu, a on je nastavio izražavati svoje oduševljenje Srbijom na Twitteru.

TUŽNI TROTTER Rodney: 'Ne mogu više gledati Mućke zbog pokojnih kolega...'

Inače, serija 'Mućke' po kojoj ga mnogi pamte, proglašena je najboljom britanskom humorističnom serijom ikada, u jednom trenutku gledalo ih je više od 20 milijuna ljudi.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 03.02.2020.

    I onda bi oni u europsku uniju, čekaj prvo da vučić naoruža i komunalce.

  • goran6 03.02.2020.

    Ovi čuvari parkinga su naoružani do zuba😀

  • 03.02.2020.

    trazili su obicna slika a ne selfie!katastrofa ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare