To je to što me zanima!

Boyle je dobila filmsku ulogu, glumi ženu crkvenog čuvara

Susan Boyle ovog je tjedna u južnoj Engleskoj počela sa snimanjem filma u kojem je dobila manju ulogu. U jednoj sceni otpjevat će pjesmu koju je sama napisala
Vidi originalni članak

Škotska pjevačica, koja se proslavila pojavljivanjem u britanskom talent showu 'Britain's Got Talent', dobila je prvu ulogu u filmu 'The Christmans Candle'. Susan Boyle ovog je tjedna u južnoj Engleskoj počela sa snimanjem filma u kojem je dobila manju ulogu. Glumi ženu crkvenog čuvara uključenu u čarobni Božić na koji anđeo posjeti fiktivno selo Gladbury svakih 25 godina.

Film koji se snima po romanu Maxa Lucada govori o začaranoj božićnoj svijeći u malom selu Gladburyju koje se mora suočiti s budućnošću.

- Iznimno je ugodno raditi sa svima na setu. Fantastično je iskustvo biti dio tima. Uživam u preodijevanju u kostime iz razdoblja s početka 20. stoljeća i povratku u ono doba, unatoč tome što je na lokaciji na kojoj snimamo vrlo hladno. Zato ispod kostima moram odjenuti duge gaće - kazala je pjevačica koja će u jednoj sceni i otpjevati pjesmu koju je napisala.

U filmu također glume zvijezda filma 'Jadnici' Samantha Barks, Lesley Manville, Hans Matheson, Sylvester McCoy i John Hannah.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • WOMANIZER 03.03.2013.

    a zašto je više ništa ne vidimo, kaj nigdje ne pjeva ili?

  • Abbath_1 03.03.2013.

    super uloga za debelu mamu iz teksaškog masakra

  • ZumZumZg 03.03.2013.

    je li ona Adelina mama? Iste su

Komentiraj...
Vidi sve komentare