To je to što me zanima!

Bračnu sreću prate ekscesi: Prvu djevojku izgubila je u prometnoj

Kate se htjela pomiriti, ali Ellen je bila uvrijeđena. Kate je napustila klub, a nakon koncerta Ellen je, na putu kući, vidjela tešku prometnu nesreću. Idući dan saznala je da je Kate poginula
Vidi originalni članak

Privatni život Ellen DeGeneres (62) bio je često izložen javnosti i prije nego što se u ožujku počela kotrljati lavina optužbi zbog maltretiranja, mobinga, rasizma i seksualnog uznemiravanja unutar ekipe s kojom radi “Ellen DeGeneres Show”.

Otkad je počela vezu s Portiom de Rossi, priča se da im je odnos često na rubu ekscesa. U razgovoru s Oprah Winfrey u njezinu talk showu de Rossi se prisjetila dana kad je upoznala Ellen.

- Bilo je to 2000. i bila je to ljubav na prvi pogled. Tad nisam imala hrabrosti javno priznati svoju seksualnu orijentaciju, bojala sam se kako će to utjecati na moju karijeru - rekla je danas 47-godišnja glumica i model.

Srele su se ponovno 2003. na dodjeli VH1 glazbene nagrade u Los Angelesu. Ubrzo nakon toga počele su vezu, a u javnosti su se nedugo zatim zajedno pojavile na dodjeli Golden Globe nagrada na Beverly Hillsu.

Dvije godine kasnije počele su živjeti zajedno. Ellen DeGeneres najavila je vjenčanje u svojem showu i brak su sklopile 16. kolovoza 2008.

Nekoliko godina pisalo se da žive u harmoničnom braku, no 2013. krenule su glasine da se razvode te da su među njima česte svađe i nesporazumi. Idućih godinu dana stalno su bile na naslovnicama magazina koji su pisali o njihovim bračnim svađama.

Ellen i Portia nisu nikad ništa demantirale, ali su im 2014. dojadile glasine da su se razišle pa je Ellen odgovorila tabloidima u svojem showu:

- Vidjela sam novine, kažu da su se Ellen i Portia razvele. Nevjerojatno, a izgledaju tako sretno.

ELLEN DEGENERES Od molerice do zvijezde: Otkrila da je gay pa je ostala bez svega

Godine 2018. proslavile su deset godina braka. Portia de Rossi u braku je s trenutačno jednom od najmoćnijih i najbogatijih žena na svijetu. Procjenjuje se da bogatstvo Ellen DeGeneres iznosi 340,000.000 dolara. I ako se pojave vijesti o njihovim svađama i eventualnom prekidu, moćni Ellenin PR tim ubrzo takve glasine ušutka.

Ipak, potkraj prošle godine pojavila se vijest da je Portia bijesna na Ellen i njezine potrošačke navike. Navodno se naljutila jer joj TV voditeljica nije rekla da kupuje kuću za 27,500.000 dolara.

- Uvijek uzimam ono što želim imati. Živim u obilju i uvijek ću imati dovoljno novca. Tako živim svoj život i ne bojim se da ću ostati bez novaca - rekla je Ellen i dala do znanja da sama odlučuje kako će trošiti novac.

Portia de Rossi je posljednjih mjeseci čvrsto stala u obranu Ellen DeGeneres od napada da je najlošija osoba na svijetu. Prije braka s Portiom, Ellen je imala nekoliko veza sa ženama. Prva djevojka bila joj je Kate Perkoff, s kojom je živjela tijekom studija u New Orleansu. Posvađale su se jer ju je Kate navodno prevarila.

Ponovno su se vidjele nekoliko tjedana kasnije u klubu u kojemu je nastupao Ellenin brat sa svojim bendom. Kate se htjela pomiriti, ali Ellen je bila uvrijeđena. Kate je napustila klub, a nakon koncerta Ellen je, na putu kući, vidjela tešku prometnu nesreću. Idući dan saznala je da je Kate poginula.

To joj je trajno obilježilo život. DeGeneres je bila i u vezi s glumicom Anne Heche, kojoj je to bila jedina istospolna veza u životu. Prekinule su 2000.

Prije nje je Ellenina partnerica bila fotografkinja Alexandra Hedison, koja je sad u braku s glumicom Jodie Foster.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • exclamation mark 10.08.2020.

    Emisija joj je bezveze, ona kao voditeljica mi također ne paše... a da joj je ego porastao zbog popularnosti, vjerojatno je. Nije ona jedina koju uhvati taj sindrom Boga

  • bernardino 10.08.2020.

    Komentirati ovo je uzalud potrošeno vrijeme!

  • Frane, Franina 10.08.2020.

    Zašto se tolko žestoko forsira tu u Hrvatskoj apsolutno nebitnu osobu? Koju u SAD sad žestoko napadaju jer više od 2tisuće njenih bivših suradnika tvrde da je zla osoba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare