Obavijesti

Show

Komentari 9

Bračnu sreću prate ekscesi: Prvu djevojku izgubila je u prometnoj

Bračnu sreću prate ekscesi: Prvu djevojku izgubila je u prometnoj
13

Kate se htjela pomiriti, ali Ellen je bila uvrijeđena. Kate je napustila klub, a nakon koncerta Ellen je, na putu kući, vidjela tešku prometnu nesreću. Idući dan saznala je da je Kate poginula

VIDEO

Privatni život Ellen DeGeneres (62) bio je često izložen javnosti i prije nego što se u ožujku počela kotrljati lavina optužbi zbog maltretiranja, mobinga, rasizma i seksualnog uznemiravanja unutar ekipe s kojom radi “Ellen DeGeneres Show”.

26th Annual GLAAD Media Awards - By Lionel Hahn

Otkad je počela vezu s Portiom de Rossi, priča se da im je odnos često na rubu ekscesa. U razgovoru s Oprah Winfrey u njezinu talk showu de Rossi se prisjetila dana kad je upoznala Ellen.

Ellen DeGeneres and Portia De Rossi - Saint Barthelemy

- Bilo je to 2000. i bila je to ljubav na prvi pogled. Tad nisam imala hrabrosti javno priznati svoju seksualnu orijentaciju, bojala sam se kako će to utjecati na moju karijeru - rekla je danas 47-godišnja glumica i model.

Srele su se ponovno 2003. na dodjeli VH1 glazbene nagrade u Los Angelesu. Ubrzo nakon toga počele su vezu, a u javnosti su se nedugo zatim zajedno pojavile na dodjeli Golden Globe nagrada na Beverly Hillsu.

Dvije godine kasnije počele su živjeti zajedno. Ellen DeGeneres najavila je vjenčanje u svojem showu i brak su sklopile 16. kolovoza 2008.

Nekoliko godina pisalo se da žive u harmoničnom braku, no 2013. krenule su glasine da se razvode te da su među njima česte svađe i nesporazumi. Idućih godinu dana stalno su bile na naslovnicama magazina koji su pisali o njihovim bračnim svađama.

EXCLUSIVE Ellen DeGeneres and Portia De Rossi out and about in Los Angeles

Ellen i Portia nisu nikad ništa demantirale, ali su im 2014. dojadile glasine da su se razišle pa je Ellen odgovorila tabloidima u svojem showu:

- Vidjela sam novine, kažu da su se Ellen i Portia razvele. Nevjerojatno, a izgledaju tako sretno.

Od molerice do zvijezde: Otkrila da je gay pa je ostala bez svega
Od molerice do zvijezde: Otkrila da je gay pa je ostala bez svega

Godine 2018. proslavile su deset godina braka. Portia de Rossi u braku je s trenutačno jednom od najmoćnijih i najbogatijih žena na svijetu. Procjenjuje se da bogatstvo Ellen DeGeneres iznosi 340,000.000 dolara. I ako se pojave vijesti o njihovim svađama i eventualnom prekidu, moćni Ellenin PR tim ubrzo takve glasine ušutka.

Ipak, potkraj prošle godine pojavila se vijest da je Portia bijesna na Ellen i njezine potrošačke navike. Navodno se naljutila jer joj TV voditeljica nije rekla da kupuje kuću za 27,500.000 dolara.

Conférence de presse avec les acteurs du film "Finding Dory" à Beverly Hills

- Uvijek uzimam ono što želim imati. Živim u obilju i uvijek ću imati dovoljno novca. Tako živim svoj život i ne bojim se da ću ostati bez novaca - rekla je Ellen i dala do znanja da sama odlučuje kako će trošiti novac.

Ellen DeGeneres - Duracell Power a Smile Program - Van Nuys, California.. by Baxter

Portia de Rossi je posljednjih mjeseci čvrsto stala u obranu Ellen DeGeneres od napada da je najlošija osoba na svijetu. Prije braka s Portiom, Ellen je imala nekoliko veza sa ženama. Prva djevojka bila joj je Kate Perkoff, s kojom je živjela tijekom studija u New Orleansu. Posvađale su se jer ju je Kate navodno prevarila.

Ponovno su se vidjele nekoliko tjedana kasnije u klubu u kojemu je nastupao Ellenin brat sa svojim bendom. Kate se htjela pomiriti, ali Ellen je bila uvrijeđena. Kate je napustila klub, a nakon koncerta Ellen je, na putu kući, vidjela tešku prometnu nesreću. Idući dan saznala je da je Kate poginula.

To joj je trajno obilježilo život. DeGeneres je bila i u vezi s glumicom Anne Heche, kojoj je to bila jedina istospolna veza u životu. Prekinule su 2000.

1090842

Prije nje je Ellenina partnerica bila fotografkinja Alexandra Hedison, koja je sad u braku s glumicom Jodie Foster.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin