Obavijesti

Show

Komentari 41

Od molerice do zvijezde: Otkrila da je gay pa je ostala bez svega

Od molerice do zvijezde: Otkrila da je gay pa je ostala bez svega
22

Kako je kasnije ispričala, život s očuhom nije bio bajka - počeo ju je ubrzo zlostavljati. Čim je završila srednju školu, preselila se u New Orleans, gdje je diplomirala komunikologiju

VIDEO

Kad je na dodjeli Oscara 2014. objavila svoju fotografiju na Twitteru u društvu Bradleya Coopera, Meryl Streep, Brada Pitta, Angeline Jolie, Jennifer Lawrence, Lupite Nyong’o i još nekoliko slavnih glumaca, srušila je Twitter. Fotografiju je u nekoliko minuta retvitalo 3,000.000 ljudi.

Ellen DeGeneres - Duracell Power a Smile Program - Van Nuys, California.. by Baxter

Planetarna popularnost Ellen DeGeneres (62) već odavno je neupitna. Za nju se morala najprije sama potruditi, no kao i obično, uspjeh često puta slijedi ako i život “posloži karte”. Ellen se rodila 26. siječnja 1958., a kad je imala 15, roditelji su joj se razveli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

Ubrzo nakon toga majka se preudala za čovjeka iz New Orleansa i Ellen je počela živjeti s njima u Teksasu u gradiću Atlanta, dok je brat Vance ostao s ocem.

Kako je kasnije ispričala, život s očuhom nije bio bajka - počeo ju je ubrzo zlostavljati. Čim je završila srednju školu, preselila se u New Orleans, gdje je diplomirala komunikologiju.

- Majka je prolazila kroz mnoge teške trenutke i kad bih vidjela da je hvata depresija, ja bih je počela nasmijavati. Onda bi se ona počela smijati i istodobno plakati, a ja bih je još više zadirkivala i tako sve dok se ne bi oraspoložila - prisjetila se Ellen.

Da bi zaradila za studij u New Orleansu, petkom je konobarila, a radila je i kao soboslikarica, pa i barmenica te pomoćna radnica u kuhinji. Sa stand-up nastupima počela je 1981. u lokalnim kafićima.

Godinu dana kasnije prijavila se i na državno natjecanje talenata TV kuće Showtime. Poslala je snimku nastupa i pobijedila na izboru za “najsmješniju osobu u Americi”, što joj je omogućilo nastupe po Americi, a pojavila se i u nekoliko HBO-ovih specijala.

Conférence de presse avec les acteurs du film "Finding Dory" à Beverly Hills

Prekretnica u karijeri bio je poziv u gledani “Tonight Show Johnnyja Carsona”. Bila je prva stand-up komičarka koja je nakon točke ostala u studiju i koju je Carson intervjuirao.

DeGeneres je 1991. dobila i American Comedy Award, a istodobno je počela glumiti u TV serijama i tumačiti lik Ellen Morgan.

DeGeneres usred afere podršku pružila supruga: 'Uz nju sam...'
DeGeneres usred afere podršku pružila supruga: 'Uz nju sam...'

Publiku je osvojila humorom za koji je crpila inspiraciju u svakodnevnom životu. Godine 1997. glumila je Ellen Morgan - lezbijku koja odlazi psihoterapeutkinji koju glumi Oprah Winfrey i tako je postala prvi gay lik u glavnoj ulozi u nekom sitcomu. Prikupila je 46,000.000 gledatelja i to joj je donijelo nagradu Emmy.

President Obama Honors 21 Americans With Presidential Medal Of Freedom - DC

Istodobno je DeGeneres izašla pred milijune naslovnicom u časopisu Time i objavila da je lezbijka, ali je od tada počela padati gledanost serije.

TV mreža više je nije htjela prikazivati u strahu od kontroverzi. Nije više imala angažmana, a i prekinula je vezu s glumicom Anne Heche.

People

- Bilo je to razdoblje kad sam mislila - sad me svi mrze. Osjećala sam se grozno. Nijedna uloga nije bila uspješna, čak ni sitcom ‘The Ellen Show’, koji su kritičari hvalili, ali publika nije prihvatila - rekla je jednom.

Ubrzo su se posložile karte. Nažalost, vezane su uz tragediju rušenja WTC tornjeva 11. rujna 2001. Pozvali su je da vodi ceremoniju dodjele nagrade Emmy koju su zbog velike tragedije nekoliko puta odgodili.

Mnogi iz šoubiznisa smatrali su da nije vrijeme za zabavu. Ellen je to pomoglo da se vrati u velikom stilu. Pokrenula je 2003. “Ellen DeGeneres Show”, koji je sve do ove godine bio neupitan.

Nakon optužbi njezinih zaposlenika za mobbing, pitanje je hoće li Ellen DeGeneres i dalje voditi ovaj show.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju