To je to što me zanima!

Brak je gotov: Jamie čeka da Kate preda papire za rastavu

Jedan od razloga za rastavu je i Kateina ljubomora. Njoj smeta što se on druži s londonskom DJ-icom i manekenom Lady Mary Charteris, koju ona ne voli
Vidi originalni članak

Već neko vrijeme navodno žive odvojenim životima i pokušavaju biti kod kuće dok onog drugog nema, a sada je objavljeno i da je samo pitanje vremena kada će Kate Moss (41) predati papire za rastavu.

Jamie Hince (46) i manekenka navodno su se povjerili prijateljima da, unatoč mnogobrojim pokušajima, nisu uspjeli riješiti probleme u svojoj vezi te da rocker sada samo čeka kada će ona reći da je spremna za razvod.

- Njihov brak je definitivno gotov, prošli su točku u svom odnosu nakon koje nema povratka. Jamie samo čeka da ona pokrene proceduru. Nisu u žurbi, ali oboma je jasno da se neće pomiriti. Znaju da će vjerojatno morati dati neku zajedničku izjavu, ali ne žele još izlaziti u medije s cijelom pričom - rekao je izvor blizak paru za britanski The Sun.

Osim što su se udaljili kao par, veliki problem u njihovom odnosu bila je i Kateina ljubomora. Ona navodno nije mogla podnijeti da se Hince druži s drugim ljudima, a to se posebno odnosilo na londonsku DJ-icu i manekenku Lady Mary Charteris, koju Moss ne voli.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Eva B. 24.07.2015.

    Hehehehehe pametan ovi bivsi ceka tako da sve ona plati hahahahahaha

  • kung fu panda 24.07.2015.

    joj strašno jel to istač ili ko Brangelina?

  • Neko iz mase 24.07.2015.

    bitno da politicar ima dva mjeseca odmora u ljeti, 15000 kn placu + plate mu prijevoz, smjestaj,odvojen život, za 5 kn komplet rucak.. sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare