To je to što me zanima!

Brak na prvom spoju: Valentina (45) je baka, Luku su posvojili

Luka je kao šestomjesečna beba posvojen s bratom blizancem, a za svoje posvojitelje kažu da su njegovi jedini roditelji i da sve što ima duguje njima. Svoju savršenu ženu opisuje kao iskrenu i jednostavnu...
Vidi originalni članak

U kontroverznoj RTL-ovoj emisiji 'Brak na prvu' gledatelji će upoznati i kandidate Valentinu Hržić (45) iz Samobora i Luku Budaka (29) iz Zagreba. 

SAMOHRANA MAJKA I NOGOMETAŠ Žene se na prvom spoju: Nadia i Dejan prvi hrvatski kandidati

Iako se Valentina razvela nakon 25 godina braka, vjeru u ljubav, kaže, nikad nije izgubila. Ima dvoje djece, jednog unuka, radi kao njegovateljica i strastveno uživa u životu.

- Vodim aktivan život, redovito treniram pa se nadam da će i moj budući odabranik dijeliti istu strast - kaže Samoborka. 

Kad je u pitanju vjenčanje, Valentina kaže da želi skromnu i jednostavnu ceremoniju jer je ipak riječ o drugom braku. Kada je u pitanju ljubav - nada se idealnom braku kakav imaju njezini roditelji koji slave zlatni pir.

Za ljubav bi, kaže ova Samoborka, učinila sve, a vjeruje da će joj 'Brak na prvu' donijeti nezaboravno iskustvo, ako ne i pravu ljubav.

Prijavila se na nagovor prijateljice, a kćer, koju smatra i prijateljicom, oduševljeno je reagirala dok njezin sin i nije bio previše euforičan što će mu majka tražiti ljubav na televiziji.

USKORO KREĆE EKSPERIMENT Eksperti spajaju srca u showu 'Brak na prvu': 'Pomažemo im'

Luka se prijavio u show 'Brak na prvu' kako bi pronašao ljubav, a za sebe kaže da je pravi romantik koji voli svojoj djevojci ugađati i priređivati romantična iznenađenja. Trenutno živi sam, ali bi u budućnosti volio sve dijeliti s 'onom pravom'.

- Obožavam strane jezike, borilačke vještine i ples, odlaske na Sljeme i svaki oblik rekreacije - kaže. 

Uvjeren je da veza može opstati samo ako partneri puno komuniciraju.

Luka je kao šestomjesečna beba posvojen s bratom blizancem, a za svoje posvojitelje kažu da su njegovi jedini roditelji i da sve što ima duguje njima. Svoju savršenu ženu opisuje kao iskrenu i jednostavnu, a o fizičkom izgledu ne razmišlja. Svakako bi mu jedan od pluseva bila činjenica da njegova buduća partnerica voli pomagati jer je i on sam volonter u jednoj dječjoj udruzi.

Show ide od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • JulijaL 07.03.2020.

    Valentina izgleda bomba, što god tko rekao!Izgleda bolje od mnogih dvadesetpetgodišnjakinja koje znam.A onima koji tvrde da je potrošena jer je rastavljena....ima mlađih koje su potrošenije od nje jer su imale puno više partnera, pogotovo onih na jednu noć.

  • škver 06.03.2020.

    16 godina starija? Tko to namješta/bira?

  • 06.03.2020.

    Zbog cega ne mogu komentirati na clanku uzivo iz turske?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare