To je to što me zanima!

'Brak na prvu' Kristini neće ispuniti želju, ipak je odlučila odustati od ljubavi s Ciglom

Tomislav i Kristina nemaju isti pogled na ljubav, pa je Kristina odlučila ponuditi prijateljstvo. Više ne udovoljava Tomislavu, pa mu nije opala veš niti skuhala kavu
Vidi originalni članak

Još jedan par u showu 'Brak na prvu' u posljednje vrijeme nije u svom najboljem izdanju. Kristina i Tomislav ponovno se ne slažu, a čini se da je Kristina odustala od braka s Tomislavom i shvatila da on nije partner za nju. Uvrijedili su neki njegovi komentari:

- Dobila sam dojam da me sprda i to je jako žalosno - priznala je Kristina pa iskreno rekla Cigli:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odustala sam od nas. Možemo biti samo prijatelji i ne želim više ništa jer ti nisi za mene, svakim danom to više shvaćam. I ne bih mogla živjeti s osobom poput tebe.

Tomislav je komentirao njezine izjave nejasnim odgovorima, a zaključio je i da joj neće pružiti nježnost:

- Ne možeš osvojiti Ciglu ako si nedruželjubiv - rekao je.

Kristina je naposljetku odlučila da se neće više truditi oko svog braka i da Cigli više neće prati odjeću, a on je zaključio da se mora zaljubiti u ženu kako bi mu ona prala veš.

'NE ŽELIM BITI PESEK' Ivona i Kristijan u 'Braku na prvu' si nisu kliknuli, a Goga i Bernard povezali su se na tenisu

- Ona je osoba na koju ja nisam kliknuo n prvu, ali postoji način da kliknemo na drugu. Ja sam joj rekao koji je to način, ali ga ona ne prihvaća - objasnio je Cigla tijekom pranja veša.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • lindaselak 29.10.2021.

    Cura mi se čini ok,iskrena,otvorena i direktna iako možda previše brza,a lik na prvu mi bio simpa,ali s vremenom mi nekako odbojan,umišljen,arogantan i dvolican i uopće nije kakvim se prikazuje.Ipak podrzavam Kristinu iako je malo prenagla,ali samo traži pažnju,to je prirodno kod svake normalne žene.Netreba odmah dati srce na dlanu,treba dati vremena i prostora,isto tako mislim da se sve rijesava razgovorom i lijepim riječima kojima možeš sve izraziti.

  • škorpija25 28.10.2021.

    Kao djeca u vrtiću, ma koma, sramota se tako javno blatiti.

  • LookBook 28.10.2021.

    Kristina sa takvim ponasanjem budes usidjelica cijeli zivot

Komentiraj...
Vidi sve komentare