To je to što me zanima!

'Brak s Hailey me spasio, bio sam ovisnik o teškim drogama'

Sad sam u najboljem razdoblju svog života - u braku, koji je nevjerojatna nova obveza. Naučiš se strpljenju, povjerenju, odanosti, ljubaznosti... Svim stvarima koje te čine dobrim čovjekom, zaključio je pjevač
Vidi originalni članak

Pjevač Justin Bieber (25) postao je svjetska zvijezda još prije deset godina kad je snimio pjesme poput 'Baby' i 'One Less Lonely Girl'. Bio je najveća teen zvijezda za kojim su ludjele obožavateljice diljem svijeta i lijepile njegove postere po zidovima.

Međutim, Justinu je slava donijela i loših stvari. Do svoje 19. godine bio je ovisan o teškim drogama, podijelio je pjevač na društvenim mrežama.

Uz obožavatelje, imao je i brojne 'hejtere' s kojima se teško nosio. Kad mu je bilo 20, kaže, napravio je sve moguće pogreške koje je mogao. Od najvoljenijeg celebrityja na svijetu postao je jedan od omraženijih. Još teže se, kaže, nosio s milijunima na bankovnom računu kojima je mogao kupiti što god je poželio. 

Jedno vrijeme, priznaje, užasno je tretirao žene. Zlostavljao ih je i bio bijesan. Prestao je komunicirati sa svima koji su ga voljeli.

Ipak, Justin se promijenio otkako je u braku s manekenkom Hailey Baldwin (22). 

- Sad sam u najboljem razdoblju svog života - u braku, koji je nevjerojatna nova obveza. Naučiš se strpljenju, povjerenju, odanosti, ljubaznosti... Svim stvarima koje te čine dobrim čovjekom - zaključio je Bieber. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 04.09.2019.

    polako ce i on nestat s glazbene scene

  • CapakPapak 04.09.2019.

    Zober

  • chandler 04.09.2019.

    Meni je njega baš žao. Pa nije lako nositi se s tolikom slavom, a biti dječak, dijete pred pubertetom..Dobro je on završio s obzirom na okolnosti u kojima je odrastao. Ok, imao je sve materijalno,,, ali taj pritisak, taj život pod povećalom, droga, alkohol, sex,ogromne količine novca, lažni prijatelji, osude cijelog svijeta,svakakvi komentari i nagađanja , pa gdje to i kako može imati pozitivan ishod. Dakle ne pričam o slavi koju ima npr. Kedžo,,, on je Justin Biber,,, haloo

Komentiraj...
Vidi sve komentare