Obavijesti

Show

Komentari 15

'Brak s Hailey me spasio, bio sam ovisnik o teškim drogama'

'Brak s Hailey me spasio, bio sam ovisnik o teškim drogama'
14

Sad sam u najboljem razdoblju svog života - u braku, koji je nevjerojatna nova obveza. Naučiš se strpljenju, povjerenju, odanosti, ljubaznosti... Svim stvarima koje te čine dobrim čovjekom, zaključio je pjevač

Pjevač Justin Bieber (25) postao je svjetska zvijezda još prije deset godina kad je snimio pjesme poput 'Baby' i 'One Less Lonely Girl'. Bio je najveća teen zvijezda za kojim su ludjele obožavateljice diljem svijeta i lijepile njegove postere po zidovima.

Međutim, Justinu je slava donijela i loših stvari. Do svoje 19. godine bio je ovisan o teškim drogama, podijelio je pjevač na društvenim mrežama.

Justin Bieber personal appearance - West London

Uz obožavatelje, imao je i brojne 'hejtere' s kojima se teško nosio. Kad mu je bilo 20, kaže, napravio je sve moguće pogreške koje je mogao. Od najvoljenijeg celebrityja na svijetu postao je jedan od omraženijih. Još teže se, kaže, nosio s milijunima na bankovnom računu kojima je mogao kupiti što god je poželio. 

Justin Bieber Live at Much Music in Toronto

Jedno vrijeme, priznaje, užasno je tretirao žene. Zlostavljao ih je i bio bijesan. Prestao je komunicirati sa svima koji su ga voljeli.

FILE PHOTO: Recording artist Justin Bieber poses backstage after winning the Dance Song of The Year Award for "Where Are U Now" and Male Artist of the Year Award at the 2016 iHeartRadio Music Awards in Inglewood

Ipak, Justin se promijenio otkako je u braku s manekenkom Hailey Baldwin (22). 

- Sad sam u najboljem razdoblju svog života - u braku, koji je nevjerojatna nova obveza. Naučiš se strpljenju, povjerenju, odanosti, ljubaznosti... Svim stvarima koje te čine dobrim čovjekom - zaključio je Bieber. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...