To je to što me zanima!

Brandon: Izgledaš mi super... Lester: Izdepilirao sam noge!

Brendon nije štedio na komplimentima dok je gledao Lestera kako vježba. Pozvao ga je da idu u Prag kada izađu iz kuće, a nakon tjelovježbe su se zajedno tuširali
Vidi originalni članak

Brandon se smjestio blizu Lestera kako bi mogao pomno promatrati svaki njegov pokret tijekom jutarnjeg vježbanja. Dok se Makedonac masirao Brandon nije štedio na komplimentima.

- Izgledaš super, imaš odličnu građu - rekao mu je Brandon. Lester mu je rekao da je izdepilirao noge i da se zato sada sve bolje vidi. 

- Savršen si, imaš super građu. I ja sam se malo dotjerao. Idemo zajedno u Prag kada izađemo. Obavezno, nema odgađanja. Bit će nam super - rekao mu je oduševljeni Brandon. 

Lester mu je rekao da pričeka dok izađu van iz kuće te da će se onda o svemu dogovoriti. Nastavio je s vježbanjem, a Lester ga je i dalje pozorno promatrao. Nakon što je završio s jutarnjom tjelovježbom zajedno su se otišli tuširati.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • suncana 11.06.2011.

    mislim da ce brendon potrositi lestera u pragu i to mi je ok. bes se vidi da mu se jako svidja

  • sanela9 11.06.2011.

    Kada žene puće usne na slikama poput Piquea i nekog njegovog kolege, grle se, masiraju, tuširaju zajedno i govore jedna drugoj "Kako dobro izgledaš" to može proći, a kada dečki onda su odmah homići.To govori da smo mi primitivni. Osobno se ne sekam ni skim, ali ne volim etiketiranje ljudi, pretpostavljanje i zlobno nagađanje koliko god nama nešto smiješno i čudno izgledalo. Pa što da je i gay, što ja imam s tim. Živite svoj život, i pustite druge da žive svoj najbolje kako znaju. Muškarci općenito više pljuju po homoseksualcima jer se boje da se i njij ne proglasi jednim od njih.

  • marijanasucks 10.06.2011.

    ,nek idu u split paradirat sa ostalim nakazama a ne se ovdje na televiziji oblizivat,gade mi se sva ta homoseksualna sranja

Komentiraj...
Vidi sve komentare