To je to što me zanima!

Brena je iskeširala 4,5 milijuna kn za stanove pokraj Đokovića

Pretpostavlja se da su Brena i Boba kupili cijeli kat, budući da će ovdje živjeti i Viktor koji bi se uskoro trebao oženiti za četiri godine stariju djevojku Sandru Miljaković
Vidi originalni članak

Lepa Brena (59) i suprug Boba Živojinović (57) uskoro bi trebali preseliti u novi dom. Srpski Kurir objavio je fotografije para pri obilasku ekskluzivne novogradnje u kojem će im susjed biti i aktualni prvi tenisač svijeta Novak Đoković (33). 

POGLEDAJTE VIDEO: Lepa Brena govorila o karijeri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz roditelje je bio i njihov mlađi sin Viktor (22). Živojinovići često obilaze zgradu i nadgledaju svaki detalj jer su izvođači predvidjeli da svaki kupac može urediti stan prema vlastitim idejama i željama. 

Pretpostavlja se da su Brena i Boba kupili cijeli kat, budući da će ovdje živjeti i Viktor koji bi se uskoro trebao oženiti za četiri godine stariju djevojku Sandru Miljaković. On je na svom Instagramu nedavno objavio i fotografije iz budućeg stana, a s njegovog prozora seže pogled na cijeli Novi Beograd. 

Živojinovići inače imaju vilu na Bežanijskoj kosi, a Brena ju je oglasila za prodaju i cijena joj je dva milijuna eura. Iako se kupci još nisu javili, ona kaže da cijenu neće spuštati, nego će radije čekati da se pojavi netko tko će pristati na traženi iznos. 

NASTAVILA S PUTOVANJIMA Brena ne miruje: S prijateljima i Bobom 'skoknula' do Sardinije

- Sve je to biznis i pitanje je trenutka kad će se netko pojaviti. Ne žuri nam se s prodajom, a kuća vrijedi taj novac, rekla je pjevačica. 

Novi dom Živojinovićevih prostirat će se na oko 200 četvornih metara, a bit će podijeljen u dvije ili čak tri stambene jedinice. Cijena po četvornom metru je između tri i 3,5 tisuća eura, pa se procjenjuje da su za novi dom iskeširali oko 600.000 eura (oko 4,5 milijuna kuna).

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 10.10.2020.

    Dakle 3 stana za 4 milje kuna? Di to, u favelama nekim? U zg dvososobna prčija dođe milju kunu

  • croat985 10.10.2020.

    A na zlatni dildo

  • ZagrebmaIligrad 10.10.2020.

    Pa sta ,i ja sam kupio stan i to JEDAN z 1,2 mul kuna ,,u cemu je problem .Nisu svi sirotinja ima nas koji i zaradjujemo za zivot.

Komentiraj...
Vidi sve komentare