To je to što me zanima!

Brena o Đokoviću: Nismo htjeli uložiti u njega. Nismo ga znali

Lepa Brena i njezin suprug i tenisač Slobodan Bobo Živojinović, prije 17 godina nisu htjeli uložiti novce u tada, mladog tenisača Novaka Đokovića koji je bio na početku svoje karijere
Vidi originalni članak

Pjevačica Lepa Brena (58) jedna je od najbogatijih glazbenica na Balkanu. Nekadašnja neperspektivna košarkašica brčanskog Interpleta danas je, prema podacima Celebrity net wortha, 'teška' više od 107 milijuna i 800.000 kuna. Stoga ni ne čudi što je otac prvog tenisača svijeta, Novaka Đokovića (32), Srđan, na početku njegove karijere molio Brenu i njezinog supruga, također tenisača, Slobodana Boba Živojinovića (56), da ulože u mladu nadu. 

Brena i suprug odbili su uložiti novce te si tako uskratili zaradu od 137 milijuna kune, piše srpski Kurir

RASPAMETILA FANOVE Snaha Lepe Brene pozirala je u badiću: Kao da uopće nisi rodila

- Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate biti prijatelj i imati povjerenje u onog s kim počinjete posao, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cijenimo i poštujemo, kao i njegovu obitelj. On je najsvjetliji primjer divnog i uspješnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio - ispričala je pjevačica te opovrgnula glasine da je zbog toga u svađi s Đokovićem. 

Još kao djevojčici Breni je jedna gatara u dvorištu obiteljske kuće prorekla da će biti poznatija od Tita, sretna u braku i vrlo bogata. Desetak godina kasnije, dok joj je mama šivala prve kostime jer obitelj nije imala novca za pravu scensku odjeću, Brena nije slutila da će postati jedna od najbogatijih žena bivše zemlje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Zadnja akvizicija, prodaja Grand produkcije 2017., pjevačici i njezinu mužu račun je podebljala za 93 milijuna kuna. Za oko 180 milijuna kuna prodali su američkoj SBB mreži najuspješniju diskografsku kuću Srbije. Ostvarena su predviđanja proročice iz dvorišta, ali i ona Babe Vange, koja je Breni predvidjela brak s muškarcem u bijelom, veliku slavu i bogatstvo.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • bree77 09.08.2019.

    Nema veze, ti bi mu ionako samo odmogla.

  • 08.08.2019.

    Brena bolja nego prije !!!!! Uhhhuuuu ......

  • giovanni123 08.08.2019.

    Jel to ona iz Brčkog a u uniformi u Bijeljini ,, itekakvoj uniformi !! 92

Komentiraj...
Vidi sve komentare