Show

Komentari 72

Snaha Lepe Brene pozirala je u badiću: Kao da uopće nisi rodila

Snaha Lepe Brene pozirala je u badiću: Kao da uopće nisi rodila

Aleksandra je do prije nekoliko godina živjela u Hrvatskoj. Rodila se u Belom Manastiru, a roditelji su joj se rastali kada je imala tri godine pa je ona ostala tamo živjeti s majkom

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović (23), iako je rodila početkom ožujka, vrlo brzo se vratila se u formu i izgleda bolje no ikad, o čemu svjedoče fotografije koje redovito objavljuje na Instagram profilu.

Snaha Lepe Brena tako se nedavno 'pohvalila' novom fotkom, na kojoj pozira podignutih ruku u crno-bijelom kupaćem kostimu, dok je grudi stavila u prvi plan. 

Objava je u kratkom roku prikupila gotovo 20.000 lajkova, a nije nedostajalo ni komentara oduševljenih obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Najdivnije stvorenje na estradi', 'Kao da nisi rodila', 'Najljepša', 'Volim te', pisali su brojni fanovi.

Aleksandra je do prije nekoliko godina živjela u Hrvatskoj. Rodila se u Belom Manastiru, a roditelji su joj se rastali kada je imala tri godine pa je ona ostala tamo živjeti s majkom. Pričala je kako joj je bilo teško jer je dio praznika provodila s majkom, a dio s ocem u Srbiji. 

Prošle godine udala se za Breninog posinka Filipa Živojinovića, a na raskošnoj svadbi bilo je 900 gostiju. Sa suprugom je kupila vilu u elitnom dijelu Beograda za 500 tisuća eura. Par je u ožujku dobio sina Aleksandra.

Najčitaniji članci