To je to što me zanima!

Lepa Brena otišla u Beograd: Svašta čovjek može izdržati...

Pjevačica se ozlijedila krajem srpnja kada je na terasi hotela u Novom Vinodolskom zapela za stalak od suncobrana, spotaknula se i pala te se nezgodno dočekala...
Vidi originalni članak

Lepa Brena (53) otišla je u Beograd čim su joj liječnici u lovranskoj klinici, gdje su joj nedavno operirali slomljenu ruku, rekli da više ne mora dolaziti na kontrole.

- Svašta čovjek može izdržati, a snaga je ipak jedino u glavi - kaže. Pjevačica je u Novom Vinodolskom bila s obitelji, vježbala je jogu u moru, a pronašla je i vremena za zabavu. Sa suprugom Bobom (51) zabavljala se u klubu na Zrću.

Podsjetimo, Lepa Brena se ozlijedila prije mjesec dana kada je na terasi hotela u Novom Vinodolskom zapela za stalak od suncobrana i pri padu se nezgodno dočekala. 

Idi na 24sata

Komentari 173

  • plavi-9 23.08.2014.

    POŠTOVANI pa kaj brena nije nosila četničku odoru 92 god. Pjevala četnicima pa zakaj ste me opet ispoštovali.

  • plavi-9 23.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • fiore 23.08.2014.

    meni nije jasno jedna stvar:mnogi je prozivaju za ono šta je radila 90-tih,s pravom,ali kako onda proda toliko ulaznica za svoje koncerte,a po prozivkama bi se reklo da je malo tko "sluša"(mislim na pjesme)?

Komentiraj...
Vidi sve komentare