To je to što me zanima!

Brian iz 'Brzi i žestoki': Brzina ga je proslavila i odvela u smrt

Dokumentarac prikazuje i njegovo djetinjstvo i mladost, o kojoj je javnost jako mala znala. Tada Walker uopće nije htio biti glumac, kaže njegov brat Caleb
Vidi originalni članak

Dokumentarac o pokojnoj zvijezdi filma 'Brzi i žestoki', tragično preminulom Paulu Walkeru, je ugledao svijetlo dana. Walker je u četrdesetoj godini života preminuo u prometnoj nesreći u predgrađu Los Angelesa. Od nesreće je prošlo pet godina, a o glumčevom životu je ove godine snimljen i dokumentarni film 'Ja sam Paul Walker'. Film je prepun tužnih scena i intervjua s onima koji su ga najbolje poznavali - prijateljima, obitelji i kolegama.

Dokumentarac prikazuje njegovo djetinjstvo i mladost, o kojoj je javnost jako mala znala. Tada Walker uopće nije htio biti glumac, kaže njegov brat Caleb.

- Uvijek je govorio da želi biti šumski čuvar, zarađivati 28 tisuća dolara na godinu i živjeti u divljini. To je sve što je želio - ispričao je Caleb u filmu.

Paul je ipak postao glumac i glumio u jednom od najuspješnijih filmova svih vremena: Brzi i žestoki. Franšiza o brzim automobilima je zaradila do sada 5 milijardi dolara. Unatoč golemom uspjehu, Walker je ostao skroman i imao iste želje i ciljeve kao i prije popularnosti, tvrdi redatelj Wayne Kramer.

Paulova sestra Ashlie je ispričala kako je oduvijek volio brzu vožnju. Njihov ujak Rhett Walker je rekao kako je Paul bio veliki čovjek koji je promijenio puno života.

- Da ste poznavali Paula kao što smo ga mi poznavali, rekli biste 'zašto se to dogodilo Paulu, a ne meni' - emotivno je zaključio Paulov kolega Tyrese Gibson.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Jaguar_Paw 28.07.2018.

    Ljudi nisu upoznati sa detaljima nesreće, naime automobil je vozio profesionalni vozač, kazaljka se zaustavila na 120 km/h, iako ja osobno ne odobravam divljanje kroz naseljeno mjesto, kao da si sam na svijetu, ali oni koji su ikad sjeli u auto tipa Porsche, znaju da je 120 km na sat "ništa" za takav tip auta. Moje osobno mišljenje je da se dogodio nekakav teški kvar na automobilu, tipa zakazale kočnice, ali se to sve zataškalo. Bilo kako bilo, šteta takvog dobrog talenta, iako mnogi slavni nas napuste prebrzo, te su mogli još puno toga pridonjeti ovom svijetu.

  • Invictus_Zagreb 28.07.2018.

    sendvich od tune... r.i.p

  • minionka307 28.07.2018.

    Prije nego što počnete pljuvati po njemu, malo se bolje informirajte. Paul je bio suvozač tog dana - znači ni kriv i dužan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare