Show

Komentari 30

Brian iz 'Brzi i žestoki': Brzina ga je proslavila i odvela u smrt

Brian iz 'Brzi i žestoki': Brzina ga je proslavila i odvela u smrt

Dokumentarac prikazuje i njegovo djetinjstvo i mladost, o kojoj je javnost jako mala znala. Tada Walker uopće nije htio biti glumac, kaže njegov brat Caleb

Dokumentarac o pokojnoj zvijezdi filma 'Brzi i žestoki', tragično preminulom Paulu Walkeru, je ugledao svijetlo dana. Walker je u četrdesetoj godini života preminuo u prometnoj nesreći u predgrađu Los Angelesa. Od nesreće je prošlo pet godina, a o glumčevom životu je ove godine snimljen i dokumentarni film 'Ja sam Paul Walker'. Film je prepun tužnih scena i intervjua s onima koji su ga najbolje poznavali - prijateljima, obitelji i kolegama.

Dokumentarac prikazuje njegovo djetinjstvo i mladost, o kojoj je javnost jako mala znala. Tada Walker uopće nije htio biti glumac, kaže njegov brat Caleb.

- Uvijek je govorio da želi biti šumski čuvar, zarađivati 28 tisuća dolara na godinu i živjeti u divljini. To je sve što je želio - ispričao je Caleb u filmu.

Paul je ipak postao glumac i glumio u jednom od najuspješnijih filmova svih vremena: Brzi i žestoki. Franšiza o brzim automobilima je zaradila do sada 5 milijardi dolara. Unatoč golemom uspjehu, Walker je ostao skroman i imao iste želje i ciljeve kao i prije popularnosti, tvrdi redatelj Wayne Kramer.

Paulova sestra Ashlie je ispričala kako je oduvijek volio brzu vožnju. Njihov ujak Rhett Walker je rekao kako je Paul bio veliki čovjek koji je promijenio puno života.

- Da ste poznavali Paula kao što smo ga mi poznavali, rekli biste 'zašto se to dogodilo Paulu, a ne meni' - emotivno je zaključio Paulov kolega Tyrese Gibson.

Najčitaniji članci