To je to što me zanima!

Britanci 'ludi' za suvenirima u čast rođenja kraljevske bebe

Od predmeta koji se nude mogu se pronaći tradicionalni kraljevski tanjur koji na sebi ima vrtuljak s lavom i jednorogom te godinu rođenja princeze Charlotte
Vidi originalni članak

Princeza Charlotte Elizabeth Diana tek je došla na svijet a Britanci su već poludjeli za suvenirnicom koja nudi suvenire u čast kraljevske bebe. Palača Kensington u Londonu predstavila je svoju novu zbirku predmeta posvećenu malenoj, a osim u suvenirnici predmeti se mogu naručiti i preko web stranice.

Od predmeta koji se nude mogu se pronaći tradicionalni kraljevski tanjur (460 kn) koji na sebi ima vrtuljak sa lavom i jednorogom te godinu rođenja Charlotte uz citat 'Slavimo dolazak kraljevske bebe'. Fini kineski porculan završno je rađen sa 22-karatnim zlatom a dolazi zamotan u kraljevski papir i kutiju. Isti motiv sa vrtuljkom pojavljuje se i na kutijici za tablete (300 kn), baršunastom jastuku (975 kn) i šalici (203 kn). U ponudi se nude i božićni ukrasi sa motivima lava, jednoroga, kolijevke i konjića. (68kn – 102 kn).

Samo će tisuću sretnika među kolekcionarima imati priliku kupiti limitirano izdanje 'bebinog prvog medvjedića' (975kn), kojeg je posebno dizajnirala engleska firma Merrythought, poznata po izradi limitiranih tradicionalnih medvjedića.

Uz službene suvenire također se može pronaći i mnoštvo svakakvih predmeta na crnom tržištu, kao što je bilo i za rođenje prve kraljevske bebe 2013. godine, princa Georgea. Tako se nude torbe nazvane 'Jutarnje kraljevske mučnine', kondomi, WC daske, sokovi 'Kruška na prijestolju', knjige "Royal Wedding for Dummies" i mnoštvo drugih apsurdnih predmeta koji su na beskrajnom popisu suvenira za prodaju. 

>>> Sve o kraljevskoj obitelji i rođenju malene Charlotte Elizabeth Diane pročitajte u petak u u prilogu 24sata Cafe24 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Ra 07.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • TNT2 07.05.2015.

    A šta im reći ako je ovo istina.. britanci.. da nije bolest sve što boli !!!

  • Lun@ 777 07.05.2015.

    Britanci su zaluđeni kraljevskom obitelji. Tako je bilo i kad su se ženili, suveniri svuda, tako je i sada sa djecom. Inaće mala Sharlotte je prekrasna beba, valjda na baku Dianu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare