To je to što me zanima!

Meghan potvrdila trudnoću: Na proljeće stiže kraljevska beba!

Tijekom turneje po Australiji, Fidžiju, Tongi i Novom Zelandu, koja će trajati 16 dana, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa imat će čak 76 događanja na kojima se moraju pojaviti
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) je stigla u Australiju i prvi dan kraljevske turneje javnosti otkrila lijepe vijesti da očekuje bebu. Potom je s dvora došla službena obavijest da je vojvotkinja trudna i da kraljevska beba stiže na proljeće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hvala na podršci koju smo primili od ljudi diljem svijeta, još od vjenčanja u svibnju, i sretni smo što možemo podijeliti ovako lijepe vijesti - rekli su iz palače Kensington. Dijete Meghan i Harryja će biti sedmo u redu za prijestolje.

Šuškanja o Meghaninoj trudnoći su počela još na vjenčanju princeze Eugenie na kojem je vojvotkinja nosila široki kaput. 

Tijekom turneje po Australiji, Fidžiju, Tongi i Novom Zelandu, koja će trajati 16 dana, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa imat će čak 76 događanja na kojima se moraju pojaviti, zbog čega se Meghan Markle posebno priprema.

Meghan se danas pojavila iznimno raspoložena, smješkala se okupljenima, a trbuščić je skrivala s dva ljubičasta fascikla. 

Zanimljivo je da su princ Harry (34) i njegova supruga Meghan do Australije putovali komercijalnim letom. Sletjeli su danas u Sydney bez ikakve službene dobrodošlice i crvenih tepiha.

I let natrag će biti komercijalni, no do primjerice Fidžija i Tonge letjet će čarterom, dok će do Novog Zelanda stići u avionu njihovih zračnih snaga. 

A IMAJU I ISTI STIL 'Ima premršave noge': Meghan su usporedili s Angelinom Jolie

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 15.10.2018.

    nek joj je sretno

  • mibu 15.10.2018.

    Od uzbuđenja sad neču oči sklopiti.😊

  • Didi10_1 15.10.2018.

    Nosila je široki kaput, a trudna dva ili tri mjeseca. Ma daj. Trbuh se ne vidi skoro do četvrtog mjeseca😁, a kod ovih mršavih i duže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare