To je to što me zanima!

Britanske kladionice: Pogodite težinu, ime, termin porođaja...

Najmanji dobitak na uloženi novac čeka vas ukoliko uplatite na imena Alexander i Alice. Na deset uloženih kuna možete 'poduplati' dobitak
Vidi originalni članak

Samo nekoliko sati nakon što su službene stranice kraljevske obitelji objavile da Meghan Markle (37) i princ Harry (34) očekuju prvo dijete, vodeće britanske kladionice izbacile su mogućnost klađenja na ime nove kraljevske bebe. 

Dijete stiže početkom proljeća, a najpopularnija imena bila su Alexander, Alice, Arthur, Philip i Albert te Nicholas. 

Najmanji dobitak na uloženi novac čeka vas ukoliko uplatite na imena Alexander i Alice. Na deset uloženih kuna možete 'poduplati' dobitak. Kod muških imena slijede Arthur s koeficijentom tri, Philip i Albert s koeficijentom šest, a ako uložite na ime Nicholas, možete udeseterostručiti svoj ulog.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U međuvremenu i igru se uključilo još nekoliko ženskih i muških imena. To su Elizabeth, Diana, Victoria te muško ime James. Ako Harry i Meghan odluče nazvati bebu po prinčevoj pokojnoj majci Diani, i vi na to ime uložite novac, na deset uloženih kuna možete zaraditi čak 500 kuna. 

Također, sve se više ljudi kladi na to da vojvotkinja od Sussexa čeka blizance. No, osim pogađanja imena, britanske kladionice idu toliko daleko da se ulog može staviti na bebinu težinu pri rođenju, boju kose i dan u tjednu kad će se roditi. 

 

SANJATE SEKS S NEKIME TKO NIJE VAŠ PARTNER? Ovo može biti uvrnutije nego što mislite

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 20.02.2019.

    Oniimaju puno po 4 inena tj Hary.. i tako krecu djeci . Jedno tj 4 ime mi je zapalo za oko David.. i tako ce krenuti .

  • elsie2018 20.02.2019.

    Moze samo kraljevstva biti u gettu , Campton , Ca ! Masonsko namjesteni par .......

  • bećarbekrijabaraba 19.02.2019.

    BMK... 1,05

Komentiraj...
Vidi sve komentare