To je to što me zanima!

Britney najavila veliki obračun: 'Oprah, dolazim na intervju!'

Britney je odlučila na svom Instagramu podijeliti detalje svog novog života od kad je slobodna. Nakon dugo vremena ponovno vodi svoje financije i donosi odluke vezane uz vlastiti život
Vidi originalni članak

Pjevačica Britney Spears (39) snimila je video za društvene mreže u kojem je ispričala što sve može raditi sad kad je skrbništvo završilo te da ju je sram uopće govoriti o svemu. Najavila je i veliki intervju kod Oprah Winfrey (67), u kojem će cijelom svijetu otkriti sve užase skrbništva.

- Jako mi je neugodno reći da nikad nisam vidjela gotovinu niti vozila svoj auto. Svaki dan se probudim i pitam kako mi je moja obitelj mogla sve to učiniti - napisala je uz iskreni video.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odgovorit ću na vam na pitanje koje me stalno pitate, a to je što ću učiniti sad kad je skrbništvo gotovo. Jako dobro pitanje! - započela je Britney. Zatim je objasnila što planira:

- Bila sam pod skrbništvom 13 godina, a to je jako dug period kad si u situaciji u kojoj ne želiš biti. Zahvalna sam iskreno za svaki dan, i vesele me male stvari poput posjedovanja ključeva za auto ili kupnja svijeća. Te male stvari za nas žene čine ogromnu razliku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney je istaknula kako nije došla biti žrtva, jer je sa žrtvama živjela cijelo svoje djetinjstvo, te da je zato i otišla od doma i radila 20 godina:

NAKON 'OSLOBOĐENJA' SPEARS GaGa objavila fotku na kojoj prerušena u muškarca ljubi Britney: 'Oduvijek te volim!'

- Ja sam tu da budem zagovornik osoba sa stvarnim invaliditetom i stvarnim bolestima, ne mogu ni zamisliti što je sustav učinio tim ljudima. Nadam se da će moja priča utjecati i napraviti neke promjene u korumpiranom sustavu - zaključila je.

Zahvalila se obožavateljima koji su ju podržavali kroz #freebritney pokret.

- Spasili ste mi život, zbilja. Imat ćemo dobru godinu i dobar Božić, Bog vas sve blagoslovio.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • luna410 20.11.2021.

    Eeeh...da itko od vas zna šta znači kada ti je sloboda oduzeta,i s tvojim životom upravlja netko drugi,i to ne na dobar način....bilo bi i lijepih komentara.  Neka je cura slobodna napokon!!! Bravo!

  • 19.11.2021.

    Mislim da je tek sada u *ovnima. A da je zdrava-i ne pari se bas tako...Sritno joj, tribat ce joj pored svih tih "ptica grabljivica".

  • činjenićar 19.11.2021.

    ** ko kokica

Komentiraj...
Vidi sve komentare