To je to što me zanima!

Britney ne želi nastaviti karijeru dok je kontrolira otac, boji ga se

Obožavateljima pjevačice nisu jasne namjere njezinog oca, no čini se kako je on pokušava pod svaku cijenu držati pod kontrolom. Britney je prekipjelo, a cijeli slučaj je na sudu.
Vidi originalni članak

Nakon što je Britney Spears (38) imala javni živčani slom 2007. te je završila bolnici, njezin otac Jamie (68) dobio je zakonsko skrbništvo nad njom, a nekadašnja pop zvijezda sa svojim odvjetnikom to pokušava promijeniti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ona se svog oca boji i ne želi nastaviti karijeru dok god joj je on za vratom i želi sve kontrolirati - izjavio je na sudu odvjetnik Britney Spears, prenosi TMZ.

U sudskom sporu na strani pjevačice je i njezina majka Lynne (65). Smatra da Britney više nije u takvom stanju da bi netko trebao brinuti o njoj i njezinim financijama. Ispričala je kako je Britney zahvalna ocu zbog pomoći koju joj je pružio kad je trebalo, ali ovakav aranžman postao joj je neprihvatljiv. 

Mediji su došli i do dokumenata u kojima njezin odvjetnik traži da se o nekretninama i novcu posrnule glazbenice privremeno brine njezina menadžerica Jodi Montgomery, a stranke se oštro protive tome da otac Jamie nastavi kontrolirati bogatstvo kojim Britney raspolaže.

ZABRINUTI SU ZA NJU Fanovi se bore za oslobođenje Britney: Život joj kontrolira otac

Obožavateljima pjevačice nisu jasne Jamiejeve namjere, no čini se kako ju otac pokušava pod svaku cijenu držati pod kontrolom, kako bi imao uvid u njezinu financijsku situaciju i troškove, a na internetu je povodom ove čudne priče svojedobno nastao i pokret #FreeBritney. Njezini fanovi zalažu se za to da pjevačica napokon počne sama upravljati svojim životom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sky linee 11.11.2020.

    Joj pa baš loše izgleda

  • 11.11.2020.

    Nema šta ni nastavit, kakva karijera, njeno vrijeme je prošlo...

  • posljednji zagorac 11.11.2020.

    Fali joj droksanje i orgijanje... tata ne da da...😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare