To je to što me zanima!

Britney opet objavljuje polugole snimke: Skinula je hlače, obula kaubojske čizme pa zaplesala

Podsjetimo, ona i fitness trener Sam Asghari potvrdili su prošli tjedan da se razvode nakon 14 mjeseci braka
Vidi originalni članak

Dok razvod pop princeze Britney Spears (41) danima puni naslovnice, nju to nije omelo u objavljivanju već dobro poznatih bizarnih koreografija na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica se skinula u gaćice, top i kaubojske čizme i zaplesala u dnevnoj sobi. Britney je plesala uz melodiju pjesme 'Sauce' glazbenice Naike, a u videu je promijenila i modnu kombinaciju; prvo je nosila žuti top, a onda se presvukla u crveni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maria River Red (@britneyspears)

Večer ranije dobitnica Grammyja priredila je divlju zabavu kako bi proslavila rastavu braka. Pozvala je šest svojih 'omiljenih dečkiju' u kuću svoje prijateljice, gdje joj je jedan od njih lizao nogu dok se ona smiješila.

- Što onda radim? Oblačim svoju zelenu haljinu i pojavljujem se kod svojih prijatelja. Pozvala sam svoje omiljene momke i zabavljali smo se cijelu noć - poručila je Britney i dala do znanja da se osjeća dobro nakon nedavnih vijesti o kraju braka.

Podsjetimo, ona i fitness trener Sam Asghari (29) potvrdili su prošli tjedan da se razvode nakon 14 mjeseci braka, ali se čini da Spears ne tuguje previše. Ranije ovaj tjedan podijelila je videozapise gdje pleše i zabavlja se s prijateljima i poručila da se nikoga ne tiče razlog njihovog prekida.

PLESALI SU CIJELU NOĆ Razvod ju ne dira: Britney cijelu noć bila s 'omiljenim dečkima', jedan od njih joj je lizao nogu?!

Prema predbračnom ugovoru, Sam je trebao dobiti milijun dolara za svake dvije godine braka provedenih s pjevačicom. Prvi milijun nije uspio dočekati jer je nakon 14 mjeseci podnio zahtjev za razvod. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MarjanaKrstavac 22.08.2023.

    nju su dosta izmučilo,sve zarad prokletih milijuna ,čini se da je ona od onih osjetljivih ,pa su joj narušili mentalno zdravlje ,eh holivud koliko ti i da duplo ti uzme živci ti odu i onda kad želiš biti opušten prozvanu te ludoom ,ono sto ja vidim ,ona je željela biti voljena i poštovana ali sve se obrnulo,

  • EmilCandor 22.08.2023.

    Ta cura žudi za desetercem u nizu, pa ispočetka. Mrak! 👍

  • Nickkobalt_X 22.08.2023.

    vriskavela

Komentiraj...
Vidi sve komentare